Pildid ja video: Lindexi pesumodellideks on ka tänavu oma töötajad, nende seas Eesti poe juhataja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mullu alguse saanud pesukampaania Bra-volution sai tõuke ka sel aastal: kevadist pesukollektsooni esindavad Lindexi enda töötajad. Üks neist on Eesti poejuhataja Varvara. Uues kollektsioonis on rõhku pandud neutraalsetele värvidele, funktsionaalsetele detailidele ning loomulikule siluetile.

«Kui rääkida trendidest, siis on huvitav näha, kuidas rinnahoidjate puhul eelistatakse üha loomulikumat siluetti,» arutleb Lindexi pesuosakonna disaini- ja ostujuht Inger Lundqvist, kes usub, et sel kevadel on soosituimad kindlasti polsterduseta ja traadita rinnahoidjad.

«Kevadkollektsioonis näeb ka rohkelt uusi funktsionaalseid tegumoode. Kõik need põnevate lõigetega kleidid ja topid suurendavad nõudlust rinnahoidjate järele, mille paelu saaks vastavalt vajadusele sättida või millel on kaunid lisadetailid, mis võiks kleidi alt isegi välja piiluda,» lisab Lundqvist.

Ka mullu astusid kampaanias modellidena üles Lindexi enda töötajad. Kampaaniat, mis kutsus kõiki naisi tulema ja leidma endale ideaalse istuvusega rinnahoidjat, saatis edu nii müügi kui ostjate seas, kes leiavad nüüd hõlpsasti üles oma lemmikmudeli ja seda erinevates toonides ja eri tegumoega.

Sel aastal avaldas kampaanias osalemise vastu huvi suur hulk Lindexi töötajaid ning Londonis toimunud pildistamine tekitas rohkelt elevust ning jättis kõigile kaunid mälestused. «Spring Studios oli imeline juuksurite, meikarite ja stilistide tiim, rääkimata loovjuhist ja andekast fotograafist, kes koos kogu meie Lindexi pundiga tegid sellest tõeliselt meeldejääva sündmuse,» ütleb Maria Sundqvist, Luleå Lindexi kaupluse juhataja Rootsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles