Tuntud moeblogijad viivad taas oma riided kirbuturule

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maiken Staak

Moe-, ilu- ja elustiiliblogijate sõpruskonna poolt algatatud sari tuleb seekord veelgi suuremana, sest oma kunagisi rõiva- ja aksessuaarilemmikuid tulevad müüma kaheksa tuntud blogijat. 

Seekordsel #BLOGGERSMARKETil avavad oma riidekapi uksed ja panevad müüki nii rõivad, jalanõud kui ka aksessuaarid BLOGGERSMARKETi ühenduse alla koondunud blogijad - Aljona Sokolovskaja, Anna Elisabeth Vaher, Britta Talving, Helene Vetik, Kristjaana Mere, Liina Ütt, Lucine Ayanian ning Mari-Liis Suvi.

«Esimene #BLOGGERSMARKET osutus uskumatult edukaks ning juba eelmisel korral uurisid külastajad, millal tuleb #BLOGGERSMARKET taas,» räägib Anna Elisabeth Vaher, miks otsustati ühekordsest üritusest kasvatada välja kirbuturusari. «Me kindlasti julgustame oma lugejaid ja teisigi huvilisi poodlema tulema, sest paneme müüki väga hästi hoitud esemed, mis hetkel lihtsalt kappi seisma jäänud, ja seda samade hindadega, mis eelmiselgi korral – et need ei ületaks 20 eurot,» lisab Vaher.

Kirbuturg toimub 16. mail kell 12.00-16.00 Rotermanni keskuses, sissepääsuga keskuse peauksest või tänavalt. Sissepääs üritusele on tasuta.

Blogijad. Foto:
Blogijad. Foto: Foto: Maiken Staak
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles