Ilukoolitaja: üha enam eelistatakse naturaalse välimusega küüsi

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Markov-Valm
Merilin Markov-Valm Foto: Tiit Mõttus

Ilukoolitaja ja T&M Ilusalongi omanik Merilin Markov-Valm on üks Eesti parimaid iluspetsialiste, mida tõendavad tema arvukad diplomid ja tunnistused. Merilin on oma töösse kogu hingest kiindunud ning leiab, et inimene peab end kogu aeg arendama ning pidevalt juurde õppima. Lisaks armastatud tööle õpetab särav ilukoolitaja iluga seotud tarkusi ja saladusi ka teistele.

Merilin, kuna kevad on käes, siis millist ilu- ja hoolitsuste ABC-d soovitate nii meestele kui naistele juba ainuüksi profülaktiliseski mõttes?

Soovitan kevadele minna vastu armastusega – see mõjub nii välisele kui ka sisemisele heaolule hästi! Kevadel on inimesed justkui uue ja värske ootuses, seda nii ilumaailmas kui eraeluliselt. Kevad on hea võimalus teha läbi oma välimuses muudatused, vaadata üle oma harjumused ning võtta eraelus ette muudatusi. Nii on see ka ilumaailmas – kui me oleme kaunid, paistab see silma ning selleks, et kaunid olla, peame olema õnnelikud. Mina usun sellesse, et sisemine olek on seotud välisega. Selleks ei tohiks uut kevadist hingamist, võimalust muudatusi ette võtta, maha magada.

Missuguseid protseduure kasutavad T&M Ilusalongi kliendid ise omal valikul just kevade alguses?

Aastatega on põnev jälgida, kuidas teenused on kõik samad, aga igal kevadel muutuvad toodete valiku järjekord ning eelistused neile. Praegusel hetkel on kõike nõutumad: püsimeik, ripsmepikendused, pediküür ja näohoolitsused. Geelküüsi ei saa siia alla panna, sest see on teenus, mis kutsub igal kuul klienti meie juurde tagasi hooldusse.

Küüntemaailmas eelistatakse üha enam naturaalsust. Üha populaarsemaks muutub minimalism lühikeste küünte näol. Värvidest eelistatakse samuti mahedaid ja tagasihoidlikke toone. Tundub, et naised lähevad järjest rohkem tagasi oma algupärase oleku juurde ning valivad pigem loomulikkuse ja naturaalsuse.

Kas koduste vahenditega on võimalik kaotada väsimusest silmade ümber tekkinud tumedaid laike või üldse vabaneda kurnatud ilmest?

Esmatähtis on siiski magamine, mis on ilu ja särava näo esimeseks eelduseks. Kahjuks jääb magamiseks üha vähem võimalusi, kuna elu muutub järjest kiiremaks. Kindlasti on heaks nipiks vana ja end tõestanud värske kurk silmadele ning muusikateraapia koos vaikusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles