Videod ja galerii: nutikad vidinad, mis meid juba praegu köögis rõõmustavad

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pilti näitav lõikelaud või isekeetev potike võisid küll poole sajandi eest kuuluda pigem ulme valdkonda, kuid täna või siis kõige lähemas tulevikus rõõmustavad nad meid köögis igapäevaselt. Teeme ülevaate nutikatest vidinatest, mis kokkamistööd lihtsustavad.

Toiduvildikad

Õnnesoovid saab tordile edukalt kirjutada ka söödava viltpliiatsiga. Samuti annab see lastele lõbusa võimaluse muffinite kaunistamiseks.

Läbipaistev röster


Lõpp kõrbenud servadega röstsaiale! Magimix läbipaistev röster hoolitseb, et soe amps maitseks perfektselt.

Nutikülmik

Uue põlvkonna külmikud koostavad omaniku tarbeks ostunimekirja, nende ekraanilt saab jälgida uudiseid ning sünkroniseerida sündmusi näiteks nutitelefonis oleva kalendriga. Mis oleks mugavam, kui näiteks poes telefonist vaadata, et piim on külmkapist otsas? Taolise lõbu eest tuleb aga üksjagu raha välja käia: näiteks Samsungi nutikülmik Samsung T9000 maksab 2499 Inglise naelsterlingit.

Nuti-lauake

See pole lihtsalt lõikelaud: Orange Chefi loodud Countertop seadme abil, mis on ühendatud teie teiste nutiseadmetega (iPhone, Fitbit, multikeetja vms.) saate määrata täpsed toidukogused ja toidud, mida süüa. Enam lihtsamaks ja isiklikumaks tervislik toitumine minna ei saa.

Nutipann

Tehnoloogiailma helgemad pead on maailma esimese nutipanni väljatöötamisega lõpusirgel: see nutiseadmega ühendatud pann peaks aitama valmistada tervislikku ja maitsvat praetud toitu.

Kaasaskantav kohvimasin

Termoses kantavast kohvilurrist isu otsas? Aga palun, kõigest 49 dollari eest pakub firma Wacaco minikohvimasinat, et saaksid välitingimusteski endale maitsvat espressot valmistada.

Silikoonist keedukorv

Veest läbiimbunud keedujuurikaid ei fänna eriti keegi, aurutajad on liiga suured, kohmakad ja tülikad puhastada. Kõigest 15 dollari eest (võibolla mõnest portaalist odavamaltki) saab aga netist tellida vahva värvilise silikoonist FoodPodi - juurviljad või kala sisse, kinnita kastruli külge ja aurutamist alga!

Multikeetja

Potikesse tuleb lisada toiduained ja seadistada see teatud ajale: tulete töölt koju ja soe roog ootab juba multikeetjas. Olenevalt programmi võimalustest lubab multikeetja ka toidu soojas hoida, valmistada suppe, praade, isegi kooke. Multikeetjaid on mitme hinnaga, ent üle 100 euro tuleb kobedamate mudelite eest kindlasti välja käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles