Mehed ja naised eelistavad seksi eri ajal

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba magab!
Juba magab! Foto: SCANPIX

Iga natukese aja tagant ilmub seksiteemalisi uuringuid, mis ei paku erilisi lisateadmisi, kuid on siiski huvitavaks meelelahutuseks. Nüüd selgus Lovehoney tellitud uuringust, et kui meeste lemmikaeg seksiks on hommikul kell 6 ja 9 vahel, siis naised eelistaksid seksida pigem õhtuti või öösel, 11 ja 2 vahel.

Mitte just suureks üllatuseks selgus 2300 mehe ja naise osalusega uuringust lisaks, et enamasti jäävad kokku need paarid, kellel on sarnane sugutung. Samas tunnistas vaid kaks kolmandikku naistest ja pool uuringus osalenud meestest, et nende seksuaalsoov ühtib partneriga, vahendab You Beauty.

Keskmiselt on selle uuringu põhjal naiste lemmikaeg seksiks kell 23.21. Meestel aga hommikul kell 7.54. Paraku pole nende teadmistega meil midagi peale hakata, sest nagu me kõik teame, on inimesed väga erinevad soost hoolimata ja päevad pole vennad nagunii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles