Video: naine avastas, et tal on kaks vagiinat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cassandra Bankson
Cassandra Bankson Foto: Ekraanitõmmis/Youtube

Populaarne Youtube’i videoblogija Cassandra Bankson (22), kes on oma akneteemaliste videotega saanud väga kuulsaks, teatas avalikult, et tal on uterus didelphys’e nimeline anomaalia ehk kaks tuppe ja kaks emakat.

Bankson otsustas, et tavatust olukorrast peaks kogu maailma rohkem harima ning tegi oma loo avalikuks. Bancroft TV saates käis ta ka arsti juures oma olukorda arutamas, kirjutab Jezebel.

Uterus didelphys polegi nii haruldane, kui varasemalt arvati, sest nüüdseks on selgunud, et seda võib esineda umbkaudu ühel naisel kolmest tuhandest. Paljud naised ei tea oma olukorrast enne, kui jäävad rasedaks, sest enamasti on üks emakas teisest väiksem.

Bankson on enda sõnul alati kannatanud ülitugevate menstruatsioonivalude käes, kusjuures ühe kuu jooksul on tal «päevi» kuni kaks korda. Arsti poole otsustas ta pöörduda tugevate neeruvalude pärast, kuid loodab nüüd, et kahe emaka olemasolu selgitab ka tema raskeid probleeme aknega.

See, et tal on kaks tuppe, kaks emakakaela ja ka kaks emakat, ei tulnudki naisele väga suure üllatusena, sest ta aimas juba varem, et on pisut teistsugune. Arst selgitas talle olukorda piltlikult nii, nagu ta tupp on nagu tagurpidi nina - väliselt näib ta tavalisena, mistõttu ei olnudki anomaalia varem välja tulnud. Sisemuses on tal aga kaks eraldi õõnsust.

Kaks tuppe ei ole noore naise elu ära rikkunud - enda sõnul on ta alati õnnelik olnud. Muret teeb vaid see, et tal on ainult üks neer, mis võib tulevikus tõsisemaid terviseprobleeme põhjustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles