Missis Estonia 2003 Mari Kirsipuu: olen lahe tšikk!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Missis Estonia 2003 Mari Kirsipuu
Missis Estonia 2003 Mari Kirsipuu Foto: Arno Saar/Õhtuleht

2003. aastal pärjati toona 50aastane Mari Kirsipuu Missis Estoniaks. Ka 62aastasena on Mari jätkuvalt väga heas vormis, kaaludes 168sentimeetrise kasvu juures 55 kilo.

Õigupoolest pole Mari siiani veel vanaks saanud, kirjutab Naisteleht. «Mul pole tõesti millegi üle kurta. Ma rebin kolm korda nädalas spordisaalis kangi ja tervis on väga hea,» nendib ta ja lisab itsitades: «Olen lahe tšikk!»

Kaunis daam on olnud juba mõni aasta üksi. «Aga see ei tähenda, et ma oleksin üksildane,» täpsustab ta, et ei tunne mehest puudust. «Ma pole Eestis kohanud sobivas vanuses mehi, kellele silma visata. Mul on väga kõrged nõudmised. Ma tahaksin pigem sõpra kui meest.»

Mari sõnul on elu mõneski mõttes ebaõiglane. Näiteks vananevad mehed tema hinnangul aeglasemalt kui naised. «Nad võivad veel 60aastaselt võtta noore naise ja saada lapsi. Kahtlemata on vanemal mehel kergem elada kui vanemal naisel,» leiab ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles