Millega kanda särk-kleiti?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauren Pope, Stephanie Waring, Marcia Cross, Sarah Hyland, Charlotte Crosby.
Lauren Pope, Stephanie Waring, Marcia Cross, Sarah Hyland, Charlotte Crosby. Foto: AFF/ EMPICS Entertainment/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Minu õele Ailile meeldis lapsepõlves kanda särk-tüüpi kleite, vöökohast laienevaid, puhv-varrukatega. Romantiline ja naiselik hing nagu ta on, kandis ta neid kleite ka kodus. Kolm korda võite arvata, kui rõõmus ma olin, kui triikimiskord minuni jõudis ja ma suurt kuhja õe kleite nägin? 

Sitsid, satsid, puhvid ja kraed ei tahtnud mitte kuidagi lõppeda. Veel tundus mulle, et nendel kleitidel oli kombeks salamisi triikimata asjade kuhjas paljuneda. Iga triigitud kleidi asemele tekkis vähemalt kolm triikimata kleiti, kirjutab Osta.ee moeblogi.

Nii ma siis triikisin ja triikisin ja triikisin seal ning mõttes kirusin õde, miks ta ometi ei võiks olla «normaalne» ja kanda kodus T-särki ja pükse nagu teised temaealised… Tänaseks päevaks on mu õde sirgunud üheks kõige naiselikumaks naiseks, keda mul on au tunda ning võin julgelt öelda, et ta on uhkuseks kogu naissoole.

Kuidas särk-kleiti kanda?

  • Proovi sirge lõikega särk-kleiti struktureeritud väikse musta kotiga ja pahkluuni ulatuvate konts-saabastega.
  • Boheemlasliku välimuse saavutad, kui lisad särk-kleidile seemisnahast saapad, puusale vöö ja viskad üle õla mõnusa märss-koti. Saabaste asemel sobivad suurepäraselt selle kevad-suve hitid – gladiaatori stiilis sandaalid.
  • Romantilise väljanägemise saavutad valgest voogavast kangast särk-kleidiga, millele lisanditeks on punane huulepulk ja naiselikud peene kontsaga rihmik-kingad.
  • Varrukateta särk-kleidi ja espadrillede kooslus annab mõnusalt suvise ranna-look’i.
  • Pikalt-laialt kirjutatud tossutrendi katseta ka särk-kleidiga, tulemus on naabriplikalikult armas.
  • Huvitavamat tulemust soovides pane jalga lühikesed püksid ja nööbi kleidi alumised nööbid lahti kuni vöökohani. Unikaalne väljanägemine on garanteeritud!

Särk-kleidid vallutavad sel kevad-suvisel hooajal naiste südameid. Erinevad lõiked, materjalid, värvid ja mustrid annavad laia valikuvõimaluse kõikidele kehatüüpidele. Vahet ei ole, kas tegu on suure ja lohvaka T-särk tüüpi kleidiga või kraega rohkem kehasse töödeldud versiooniga –  särk-kleit sobib kevadesse ideaalselt! Pane jalga paar tennised, sandaalid või hoopis kontsakingad, pilkupüüdva särk-kleidiga võid minna peaaegu kõikjale – tööle, kinno, peole, külla, õhtusöögile või jalutama. Nimekiri võib jätkuda veel pikalt. Oma lihtsuses on särk-kleit ääretult võluv.

Kui oled samuti lummatud särk-kleitidest, siis valiku särk-kleite leiad siit, siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles