Marimo esitleb kevadsuvist rõivakollektsiooni «Morning Star»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marimo
Marimo Foto: Riina Varol

02. mail kutsub Marimo kõiki moegurmaane Telliskivi Loomelinnaku Vaba Lavale, kus toimub brändi kevadsuvise kollektsiooni «Morning Star» esitlus. 

Kollektsiooni ja kõike selle juurde kuuluvat on kohe pärast esitlust võimalik kohapeal ka lähemalt vaadata - avatud on showroom Marimo kollektsiooni, Kadri Kruusi aksessuaaride ja Ettel Jewellery ehetega. 

Brändi disaineri Mariliis Soobardi sõnul on uue kollektsiooni peamised inspiratsiooniallikad sama lihtsad ja ilusad nagu seal kasutatud lõiked – kevadine päike, kastemärjad suvehommikud, sisemine rahu ning otseloomulikult armastus. Soobard lisas, et sarnaseid positiivseid emotsioone peavad tema jaoks kandma ka kasutatud materjalid. «Kasutame oma kollektsioonides alati vaid parimaid materjale ja rätsepaid, kuid lisaks töö kvaliteedile on mulle tähtis ka tunne, mida rõivad kandjas tekitavad – mida mõnusam see keha vastas on, seda rohkem tahan ma seda kasutada.»

Käsitööna valminud kollektsioonis on materjalidest peamiselt kasutusel puuvillad, siidid ja šifoonid. Värvidest domineerivad valge, sidrunikollane, lavendlililla, helekollane, beež ja must.

Ürituse ametlik afterparty jätkub kohe pärast esitlust Telliskivi Loomelinnakus, Foody Alleni restoranis, kus meeleolu loovad DJ Tõnis Kotsar ja Beefeater. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles