Raseerida või mitte – selles on küsimus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: Reuters

Lauljanna Miley Cyrus avaldas paar päeva tagasi Instagramis foto, kus tema rinnanibud olid kaetud vaid roosade südametega, mida kaunistasid J-tähed. Cyruse eesmärgiks oli avaldada sel moel austuks lauljanna Joan Jettile, kuid tähelepanelik silm märkas lisaks paljastele rindadele fotol veel midagi: Miley Cyruse kaenlaalused olid nimelt raseerimata.

Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: SCANPIX

Võiks ju arvata, et see on inimese enda asi, kas ta raseerib oma keha või mitte, ent kui sul on üle maailma sadu tuhandeid fänne, siis tuleb ilmselt hoolikamalt läbi mõelda, mida avalikkusega jagada ja mida mitte. Näiteks üks Miley fänn kirjutas foto juurde, et teda teeb murelikuks see, et Miley ei raseeri; teine väitis, et Miley kaenlaalused hirmutavad teda, kirjutab Daily Mail.

Leidus veel hulganisti neid, kes laitsid maha mõtte, et naise kaenlaalused võiksid olla raseerimata. Ent mõned truud fännid asusid agaralt Mileyt kaitsma, öeldes, et «keegi pole kohustatud kaenlaaluseid raseerima».

Kuigi Miley värske foto tekitas sotsiaalmeedias tõelise tormi, pole ta esimene kuulsus, kes on avalikkusega jaganud oma raseerimata kaenlaaluseid. Näiteks Demi Moore’i ja Bruce Willise 23-aastane tütar Scout on korduvalt jäänud fotodele raseerimata kaenlaaluste ja ka paljaste rindadega. Ka Madonna, Pixie Lott, Juliette Lewis ja Julia Roberts on fotodele jäänud raseerimata kaenlaalustega.

Madonna (foto: Xposure)
Madonna (foto: Xposure) Foto: XPOSURE

Head lugejad, mis teie arvate – kas naised peaksid kaenlaaluseid raseerima või mitte?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles