Video: Britney Spears esitleb enda disainitud pulmapesukollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briney Spears esitleb pesukollektsiooni Endine
Briney Spears esitleb pesukollektsiooni Endine Foto: promo

Eelmisel sügisel lansseeritud pesukollektsioon The Intimate Briney Spears esitleb peagi algava pulmahooaja eel romantilist ja naiselikku pesukollektsiooni Endine, mis on mõeldud kõikidele tulevastele pruutidele või mistahes imeliseks ja meeldejäävaks sündmuseks.

Nii nagu tänavune The Intimate Briney Spears põhikollekitsoon, keskendub ka pulmapesukollektsioon sellistele märksõnadele nagu – seksikas, glamuurne ja romantiline. Kollektsioonide loomise juures olnud Britney Spears rääkis isiklikult, et antud kollektsiooni puhul inspireerisid teda glamuursed 30ndate Hollywoodi filmistaarid. Nii näeb kollektsioonist kõrge pihaga püksikuid, kolmnurkseid traadita rinnahoidjaid, kimonosid ning seda kõike loomulikult helgetes pulmatoonides.

Eelmisel nädalal esitleti ka Endine pesukollektsiooni eksklusiivset videot, kus peakangelannaks ei keegi muu kui popikoon Britney Spears ise.

The Intimate Britney Spears kollektsioonid on juba müügil CHANGE kauplustes Rocca al Mare ja Ülemiste Keskuses ning Tartus Tasku Keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles