Märke, et mees tõesti austab sind

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sinu kallim suhtub sinusse kui meeskonnaliikmesse? Kas ta näeb teie suhet ühtse tervikuna või arvab pigem, et igaüks on oma asja eest väljas? Cosmopolitan.com pani kirja märgid, mis näitavad, et mees tõesti austab sind.

1. Ta küsib alati sinu arvamust. Kui ta plaanib uude kohta tööle kandideerida või muid muudatusi oma elus teha, küsib ta alati sinu arvamust. Ta ei pruugi küll võtta sinu nõuandeid kuulda ja otsustab lõpuks enda äranägemise järgi, kuid teda siiski huvitab, mida on sul öelda.

2. Ta ei ürita sinu elu juhtida. Ta usaldab sind ja usub, et sa tead ise, mida teha. Ta ei käi sulle peale, et sa maksaksid arveid või teeksid tähtajaks töö valmis. Ta teab, et sa vastutad ise enda asjade eest.

3. Ta ei muutu armukadedaks, kui lähed ilma temata välja. Ta ei kontrolli sinu telefonis olevaid sõnumeid. Ta ei muretse, et sa võiksid kohtuda kellegi teisega, kui lähed välja. Ta on teie suhte osas enesekindel ja usaldab ning austab sind.

4. Ta avab end sinule, kuigi ta pole kindel, kas sulle meeldib see, mida tal on öelda. Ta jagab sinuga oma ebakindlusi ja minevikku jäänud sündmusi, ka siis, kui talle võib tunduda, et sa ei kiida tema otsuseid heaks. Ta ei varja sinu ees pisiasju, kuna ta teab, et sa mõistad teda.

5. Ta on sinu poolel. Vahel teeb ta seda pimesi, kuid ta usaldab sinu valikuid ja võtab vaidlustes sinu poole. Ta võib küll kuulda ainult sinu seisukohta, kuid ta teab, et see on ka õige.

6. Ta ei käitu nõmedalt. Ta ei helista sulle öösel purjus peaga ega tühista viimasel minutil teie ühiseid plaane. Ta ei hülga sind, et sõpradega aega veeta, ta austab sinu aega. Kui ta peab mõne plaani tühistama või edasi lükkama, palub ta vabandust. Ta ei väldi su kõnesid ja sõnumeid.

7. Ta julgustab sind riskima. Ta tahab, et sul läheks hästi ja ta usub sinusse, kui tahad end proovile panna täiesti uues valdkonnas. Ta ei muretse sellepärast, kui tahad riskida, kuna ta teab, et sa saad hakkama, ka siis, kui peaksid põruma.

8. Ta ei kahtle sinus. Ta teab, et sa mõistad end ümbritsevat maailma ja ta ei ürita sind ümber veenda. Ta teab, et otsused, mis sa langetad, on sinu jaoks parimad.

9. Ta ei valeta sulle. Ta ei tunne, et peaks sinu eest midagi varjama. Ta jagab sinuga kõike, ka piinlikke asju. Ta ütleb sulle isegi seda, kui eks on talle sõnumi saatnud.

10. Ta teab, et vahel võib esineda vaidlusi. Isegi, kui teie vahel on lahkhelisid, ei kritiseeri ta sind ega ütle, et sinu arvamus on vale. Ta austab sinu vaatenurka, isegi siis, kui see ei ühti tema omaga.

11. Te käite kohtingutel. «Kvaliteetaeg» ei tähenda seda, et vaatate koos kodus telerit või hullate linade vahel. Ta on nõus sinu nimel pingutama ja viib sind aeg-ajalt kohtingule.

12. Ta ütleb ausalt, mis sunnas teie suhe liigub. Ta ei ütle sulle, et praegu pole õige aeg suhte tõsisemaks muutmiseks. Ta ei väldi abielust või lastest rääkimist. Ta ütleb sulle selgelt, mida ta sinult ja teie suhtelt soovib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles