Viimsi Keskkoolis - noortemoe suurüritus «Moeaken 2015»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi kooli moeüritus "Moeaken 2014"
Viimsi kooli moeüritus "Moeaken 2014" Foto: Liisa Johanna Viikna

16. aprillil kell 19 algab Viimsi Keskkoolis  noortemoe suurüritus «Moeaken 2015», mis on teadaolevalt suurim omataoliste hulgas. Moeaken on  seitsmendat korda toimuv üritus noortele moehuvilistele, mida korraldab Viimsi Keskkooli Õpilasesindus.

Sel aastal esitleb 26 noort disainerit 20 kollektsiooni. Enamik moeloojaid on Tallinna ja Harjumaa koolidest. Huvi selle ürituse vastu on kasvanud iga aastaga, selgi aastal jäid paljud osaleda soovijad paraku ukse taha.

Viimsi koolis on valikõppeaine, kus noored saavad juhendamist, kuidas paremini oma kollektsioone koostada. Moeaken annab noortele võimaluse kohtuda Eesti oma ala parimate asjatundjatega, kes samuti saavad aidata kaasa noorte andekate moekarjääris.

Žüriisse kuuluvad alati oma ala asjatundjad. Sel aastal võtavad žürilaua taga koha sisse mainekas moefotograaf Toomas Volkmann, modelliagentuuri Living Models ja foto-ja filmistuudio XL-Studios tegevjuht Evelyn Mikomägi, Delfi moe-ja iluportaali Catwalk toimetaja Mari-Liis Helvik, ERKI moeshow peakorraldaja Janela Peterson, EKA õppejõud ja moeblogija Helene Vetik ning rahvusvaheliselt tuntud moedisainer Vera Lustina.

Muusikalist meelelahutust pakub Daniel Viinalass.

Moehuvilisele publikule avatakse uksed kl 18.30, pilet 7€, eelmüügist 5€.

Pileteid saab osta SIIT ja  Viimsi Keskkooli kantseleist.

Moeaken 2015 ürituse lehelekülg on SIIN!

Moeakna lehekülg on SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles