Galerii: Guessi kevadsuvise hooaja lemmikud on seksikad teksad, lillemuster ja tennised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Guessi kevadsuvine kollektsioon, mille reklaamidel ilutseb sel hooajal seksikas supermodell Gigi Hadid, viib otse inglite linna Los Angelesse, mis illustreerib ideaalselt Ameerika tuntud elustiilibrändi Guessi olemust. 

Selle hooaja hitid on seksikad teksad, julged lõiked, erinevad lillemustrid ja värvidest on esindatud põhiliselt valge, punane ja sinine.

Eesti tuntud moeblogija Stella K. Wadowsky sõnul pakub Guessi uus kollektsioon kõigile midagi -  kontorisse šikke pliiatsseelikuid, teatrisse värviküllaseid kleite ja teksasõpradele trendikaid mudeleid. «Minu südame röövisid aga Guessi kingad,» tõdes Stella.

Läbi kogu kevadsuvise hooaja kollektsiooni on tunda 50. ja 70. aastate inspiratsiooni, kuid samal ajal stiilselt kaasaegse joonega. Kuigi ülekaalus on siiski heledad toonid – münt, vanaroosa, helesinine, valge ei saa üle ega ümber hallist ja mustast. Tähelepanuväärne on ka see, et palju rõhku on pandud detailidele, näiteks pits, plaatina ja valge kuld, mis annavad rõivastele perfektse viimistluse.

«Mulle meeldisid uue kollektsiooni juures nende selged vormid ja konkreetsed lõiked, millel siis pisikesed vimkad küljes,» tunnistab kogenud moeblogija Britta Talving. Ka Britta tõstab esile värvilisi kleite, kuid ka lahedaid jakke, mida saab nii õues kui toas kanda.

Suurim rõhk on Guessil, aga endiselt teksadel, mille uudsed lõiked ja materjalid on figuuri vormivad ja väga naiselikud.  Näiteks on esmakordselt müügil innovatiivsed teksamudelid Power Curvy, mis rõhutavad ja toovad esile nii talje kui tagumiku.

«See on nagu teine nahk, mis toob esile naiseliku silueti ja seksapiili. Uus väljatöötatud materjal ei veni välja ja on «push up» efektiga,» räägib Põldma Kaubanduse AS turundusjuht Kaidi Laev.

Sel hooajal on kohustuslik kanda tenniseid ka igapäevariietuse juures – lillelisi, litritega, valgeid, värvilisi – kõik on moes, nii kitsa teksaga, lühikeste pükste kui vallatu kleidiga. «Julge ja enesekindla naise trend,» kinnitab Laev. Muudest detailidest on sel hooajal moes lakknahk, kristallid ja kuldsed ketid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles