Kevadine armuhoroskoop 2015: Ambur

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesepaiste teeb rõõmsaks ja soojendab südant. Õhus ongi juba tunda kevadet ja … armastust. Tarot.com annab teada, mida tähed selleks kevadeks armastajatele lubavad.

AMBUR

23. november - 21. detsember

Sel kevadel on püsisuhtes olevat Amburit ees ootamas mõned eredamad hetked. Samas tasub valmis olla ka mõneks tüliks, kuid ole mureta - te saate neist üle!

Kõik saab alguse 11. aprillil ja kestab 7. maini, mil Veenus teeb teie suhte helgemaks. Sel perioodil naudid oma kallimaga erilist harmooniat, millesarnast te pole ammu tundnud. Üldises plaanis aitab see teie suhet tugevamaks muuta ja kaitseb ka võimalike tulevaste probleemide eest.

Tulevased probleemid? Kahjuks küll. Selleks on ohtu kahel korral. Esimene neist võib võib teid tabada juba 14. aprillil, mil saad elulise õppetunni suhtega kaasneva vastutuse kohta. Teine katsumus leiab aset 19. aprillil ning see võib olla seotud pettumusega oma kaaslases, sest oled teie suhet oma unistustes reaalsusest veidi kaunimaks kujutanud. Ette võib tulla ka arusaamatusi pereliikmega.

Paraku võib raskeid aegu ette tulla veel ning eriti ettevaatlik tasub sul suhete vallas olla 18. maist 11. juunini.

Siiski, armastus saab kõigest võitu. 22. aprillil näitab teile Veenuse ja Jupiteri koosmõju, et austus ja armastus muudavad ka võimatu suhte võimalikuks. 

Oled vallaline? Parim päev potentsiaalse uue kallimaga kohtumiseks on 26. aprillil, mil võid ootamatult ära armuda. Ka 6. juuni on päev, mida tasub oodata. Siis võib juhtuda midagi imelist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles