Kevadine armuhoroskoop 2015: Kaksikud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesepaiste teeb rõõmsaks ja soojendab südant. Õhus ongi juba tunda kevadet ja … armastust. Tarot.com annab teada, mida tähed selleks kevadeks armastajatele lubavad.

KAKSIKUD

22. mai - 21. juuni

Kevadelt on NII palju oodata ja armastus on selle edetabeli tipus. Vanast suhtekoormast saad aprilli alguses lahti ja kuu annab sulle uskumatult palju energiat. Kui tead, et su praegune kaaslane pole sulle päris õige valik, siis nüüd leiad endas jõudu, et temaga suhtlemine katkestada, sest tegelikult tahad enda kõrvale inimest, kellega sa päriselt kokku sobid. Kui sul on aga oma kallimaga väga tugev side, võib teie teele sattuda üks väljakutse, mis paneb te suhte proovile ja lõpuks teeb teid omavahel veelgi lähedasemaks. Ole valmis!

11. aprillist 7. maini paneb Veenus sind särama. Nii su välimus, enesetunne kui käitumine on harmoonilises kooskõlas, mis tekitab häid võnkeid ja naudingut. Kui oled vallaline, siis tasub sel perioodil rohkem väljas käia ja suhelda, sest oled seksikam kui kunagi varem. Eriti külgetõmbav oled 22. ja 26. aprilli paiku. Nagu Kaksikule kohane, on su parimaks küljeks seejuures hea suhtlemisoskus.

Kui oled suhtes, siis tasub sul 14. aprillil olla eriti tähelepanelik. Saturn paiskab te teele komistuskivi, mis testib suhte tugevust. Jäta meelde, et see katsumus paneb proovile, millest te tehtud olete - kui te armastate teineteist, siis saate sellest kokku hoides üle. 

Pärast 11. maid tunned jälle seksuaalsuse tõusu, mis kestab enamiku kevadest. Romantilise energia mõõn on 18. mai ja 11. juuni vahel, mil suhtlemine muutub keeruliseks. Ole ettevaatlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles