Kevadine armuhoroskoop 2015: Jäär

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesepaiste teeb rõõmsaks ja soojendab südant. Õhus ongi juba tunda kevadet ja … armastust. Tarot.com annab teada, mida tähed selleks kevadeks armastajatele lubavad.

JÄÄR 

21. märts - 20. aprill

Kui oled suhtes, siis ei pruugi kevad sinu jaoks alata kõige rõõmsamates toonides. Aprilli alguses on teievahelised pinged kõige teravamad, mis võib isegi viia lahkuminekuni. Kui te aga tõesti armastate teineteist ja olete valmis pingutama, võite tuleproovist õnnelikult pääseda. See ehk ongi hea, sest tänu kriisile õpite teineteist paremini tundma ning lõpuks on te suhe vastupidavam kui kunagi varem.

Kui oled vallaline, muutub kaaslase leidmise võimalus eriti põnevaks pärast 5. juunit. Veenus annab su armuelule erakordse tõuke, mis saadab sind kogu kevade ja isegi suve lõpuni välja. Võimalus erutavaks kohtumiseks on aga juba 8. aprillil. Võimalik, et sel kevadel või suvel kohtad Jupiteri ja Veenuse abil oma elu armastust. Kuigi sa ei oska olla kannatlik, tasub seekord oodata. Usu, sa veel näed!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles