Stiilne mees käib kotiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Täna tuleb osta.ee moeblogis juttu meestele mõeldud stiilsetest kottidest. Mees, kui sinu taskud on kummist, võid ennast edasisest lugemisest säästa. 

Foto: osta.ee

Kui ei, siis arvatavasti kasutad sa oma igapäevaste väga oluliste ja eluks vajalike asjade kaasaskandmiseks kotti, olgu see siis selja- või spordikott, halvimal juhul niiöelda manpurse või crossbody ehk väike kotike pika rihmaga, kuhu mahub ainult rahakott ja ehk midagi veel.

Foto: osta.ee

Kuna kott on eelkõige siiski praktiline vahend, siis tasuks sellesse investeerida, et see kestaks rohkem kui ühe hooaja. 

Sportlikele ja aktiivsetele meestele soovitaks nii-öelda weekender bag'i – see on piisavalt mahukas trennivarustuse jaoks, kuid mahutab ka kõik muu hädavajaliku, kui

Foto: osta.ee

näiteks on plaan teha nädalavahetusel väljasõit spaasse.

Investeerida tasub kindlasti nahast toodetesse. Sellega garanteerid, et järgmised 10 aastat ei pea uue peale mõtlema.

Mõned soovitused: üleõlakott purjeriidest, stiilne meeste üleõlakott, kanvaakott ja kui sulle peaks meeldima vintage, siis vaata seda kotti.

Foto: osta.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles