Naise ettepanek avatud suhet proovida lõppes lahutusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

2008. aastal tegi Robin Rinaldi oma abikaasale omapärase pakkumise: mõlemad neist võiksid võtta aasta abielust «vabaks» ja seksida nendega, kellega soovivad.

San Franciscos elav Rinaldi tegi mehele sellise ettepaneku, kuna soovis oma salajasi fantaasiaid täita ja lootis, et see ei hävita nende abielu. Rinaldi ja tema abikaasa olid abielus olnud 18 aastat ja naine tundis, et ta pole seksuaalselt piisavalt rahuldatud, kirjutab Elite Daily.

Naine pidi meest küll veenma, ent lõpuks oli mees pakkumisega nõus. Enne «vaba aasta» algust panid nad paika mõned põhireeglid: sõprade-tuttavatega ei tohi magada; alati tuleb kasutada kondoomi ja vältida tuleks «tõsiseid» kohtinguid.

12 kuu jooksul magas Rinaldi 12 erineva mehega; tema mehel tekkis aga suhe teise naisega, kuigi nad olid eelnevalt kokku leppinud, et seda ei tohi juhtuda. Kui aasta sai läbi, üritasid nad oma abielule taas eluvaimu sisse puhuda, kuid see ei õnnestunud.

Rinaldi avaldas hiljuti raamatu pealkirjaga «The Wild Oats Project», kus ta meenutab oma seksuaalset teekonda. Ta kirjutab: «Kui oled abielu avanud ja kogenud laialdaselt seksuaalseid asju ning avastanud oma neid külgi, mille olemasolust sa polnud eelnevalt teadlik, siis on raske seda abielu uuesti kasti pakkida.»

Naise sõnul leidis ta «uuendatud versiooni endast», mis polnud nõus «leppima» oma abikaasaga, kellega nad olid lausa lahutamatuteks saanud. Kuigi naise eksperiment lõppes lahutusega, on ta õnnelik selle üle, et sa just oma mehega abielus olla.

Abielust vabaks võetud aasta jooksul õppis Rinaldi nii mõndagi enda, kire ja armastuse kohta ning talle sai selgeks, kuidas ta soovib oma elu elada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles