Põhjuseid, miks naised võiksid meigist loobuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Pole midagi seksikamat naisest, kes on täiesti alasti. See tähendab ka seda, et tema nägu on alasti ehk ilma meigita. Ärge saage valesti aru: naised on ka meigitult ilusad, kuid meikimine pole tegelikult asi, millele peaks nii palju tähelepanu pöörama.

Men's Health pani kirja põhjused, miks näevad naised ilma meigita ilusad välja. Naised, lugege ja jätke meelde, mida mehed meikimata näost arvavad!

1. Puhas ja värske nägu näitab enesekindlust. Kui naine julgeb ilma meigita ringi käia, siis järelikult on tegemist väga enesekindla naisega, kes tunneb end oma kehas hästi. Teadlased on kindlaks teinud, et enesekindlaid naisi peetakse ka väga seksikateks.

2. Meigita nägu on intiimne. Paljude naiste puhul on nii, et vaid mõned üksikud õnnelikud näevad neid ilma meigita. Kui naine ei tunne vajadust end meikida, siis järelikult tunneb ta end sinu seltskonnas mugavalt.

3. See jätab mulje, et tegemist on rahuliku naisega. Meikimata nägudega naisi peetakse meeldivamateks ja usaldusväärsemateks. Ilmselt on põhjus selles, et inimesi, kes kulutavad palju aega oma välimusele, peetakse eneseimetlejateks.

4. See näitab, milline on naine hommikuti. Mehed tunnistavad, et meikimata naised näevad ilusad välja, kuna täpselt sellised on nad hommikuti meeste kõrval ärgates, kui nende nägusid ehib vaid naeratus.

5. Naise loomulik ilu tõuseb esile. Meestele meeldib see, kui naise nägu on sile, puhas ja särav. See on lausa imetlusväärne, kui naine otsustab mitte oma nägu meigiga varjata.

6. Meikimata nägu võib viidata sellele, et naine ei karda end räpaseks teha. Meikimata naine võib nautida rohkem tegevusi, mis leiavad aset välitingimustes ja see on meeste silmis väga kuum.

7. Sellisele naisele julgetakse rohkem läheneda. Mehi lausa tõmbab nende naiste poole, kelle puhul tekib tunne, et naine ei põlga meest ära ja on aldis suhtlema. Naine, kelle välimus on väga hoolikalt sätitud - ja nägu meigitud -, võib jätta mulje, et temaga pole nii lihtne ühist keelt leida.

8. Naise isiksus lööb särama. Mõned naised on harjunud toetuma oma välimusele, aga kui ühel hetkel jätta meik näkku panemata, võib see esialgu mõjuda hirmutavalt. Ent teiste positiivsed kommentaarid võivad aidata mõista, et tegelikult pole meiki vajagi.

9. Vähem on rohkem. Üks mees ütles: «Mu naine on kõige seksikam siis, kui ta tuleb duši alt. Ilma meigi ja parfüümita, soeng sassis. Ta näeb välja toores, loomulik, puhas... ideaalne.»

10. See muudab välimuse süütuks. Paljud inimesed seostavad tugevat meiki seksuaalsusega, kuid mitte kunagi süütusega. Mehed eelistavad aga alateadlikult n-ö puhtaid ja puutumata partnereid, seega see võib selgitada, miks paljudele meestele meeldib, kui naine ei meigi end.

11. See on seksikas ja ürgne. Loomulikult on ka meigitud naised ilusad, kuid meikimata naises on midagi ürgset ja seksikat, mis ajab paljusid mehi hulluks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles