Vaimse õpetaja Sudheer P. Nieti üheksa valgustavat tsitaati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sudheer P.Niet
Sudheer P.Niet Foto: Erakogu

Eestisse on sel nädalal oodata suurte kogemustega juhendajat ja õpetajat Sudheer P. Nieti, kes korraldab kursuseid kogu maailmas.

Sudheer on end arendanud ja täiendanud mitmete juhendajate ja õpetajate käe all, näiteks enesehüpnoosi treeningprograami läbis ta dr Brian Almana (Milton Erickson, M. D õpilane) juures. Samuti on ta õppinud neuro-lingvistilist programmeerimist ja hüpnoosi Hollandis Henk Hoenderdosi juures. Tänaseks on tegu tõelise professionaaliga, kellest endast on saanud maailma jaoks laialdase teadmiste- ja kogemustepagasiga õpetaja. Seda tõestavad pikad tegutsemisaastad ning lugematult tänulikke, kes tema abiga on leidnud rahu ja õnne.

Viimased 2 aastat on Sudheer P. Niet olnud õpetaja ja juhendaja OSHO Sammasati projektis, mis aitab mõista elamist totaalsusega ja üle saada erinevatest hirmudest. Samuti aitab see inimesi, kes ei suuda toime tulla leinaga või toetada inimest, kes on raskesti haige või suremas.

«Siia, Eestisse, tuleb Sudheer andma kolme kursust: Osho meditatiivne teraapia «Uuestisünd» ja «Enesehüpnoos sügavaks meditatsiooniks». Viimast on juba kaks korda varasemalt korraldatud, kuid kuna huvi ja tagasiside on olnud väga head, võeti see veel kord päevakorda. Kolmandaks põnevaks kursuseks on «Tantra elu ja surma kohta»,» ütles seminari üks eestvedajatest Brenda Randroo.

Toome lugejateni Sudheer P. Nieti 9 valgustavat tsitaati.

«Reaalsuses on elu pidev sündimine ja suremine.»

«Kui kaob hirm, siis surm võib saada vabastuseks.»

«Põhjus, miks paljud meist ei ela totaalselt, on hirm surma ees, hirm kaotada.»

«Ilma hirmuta sa saad elada täielikult, tehes seda, mis sulle meeldib.»

«Sa pole kunagi liiga vana, et elada täielikult.»

«Enesehüpnoosi abil võite muuta mõistuse oma sõbraks, kes toetab teie meditatiivset elu.»

«Õrna ja armastava veenmiskunstiga leiavad lahenduse sügaval alateadvuses talletatud vastuoludele ja muredele.»

«Sisemise heaolu ja rahu saavutamisega muutuvad nii igapäevaelu kui mediteerimine.»

«Kui teie mõistus kogeb mediteerimise väärtust, hakkab ta teiega koostööd tegema, aidates teis iseennast ära tunda ja nautida elu salapära.»

Tasuta tutvustusõhtu juhendajaga toimub 08.04.2015, algusega 19:30 Tallinnas OSHO Meditatsiooni Keskuses (Pargi 35, Nõmmel). Tutvustusõhtu on kõigile tasuta! Vajalik on eelnev registreerimine. Vaata lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles