Noormehed avaldavad arvamust, milline võiks olla täiuslik abielunaine

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Küllap on igal mehel oma arvamus sellest, milline naine tema kõrvale kõige paremini sobib. Kuna kõik mehed pole aga väga avameelsed ja ei oska oma soove väljendada, siis võib olla huvitav teada saada, milliseid omadusi mehed üldiselt abikaasades hindavad.

Your Tango küsis tavalistelt vallalistelt meestelt, millise naisega nemad abielluda sooviks.

Võrdne armastaja

«Kõige olulisemad on armastus ja külgetõmme. Ma ei pea silmas mingit romantilist ideaali, vaid õiget armastust, mis tähendab, et armastad oma kaaslast nii palju, et isegi ülivihasena ja keset tüli hoolitsed ikkagi selle eest, et ta ei unustaks tööle minnes vihmavarju maha, sest võib sadama hakata. Iga inimene, kes armastab sind sama palju kui iseennast, ja on 70-aastaselt valmis seksi nimel puusavigastusega riskima, on kindlasti väärt, et tema abielluda.»

Kustumatu intellektuaalse uudishimuga

«Põhimõtteliselt vajan ma enda kõrvale inimest, kes pakuks mulle väljakutset ja täiendaks mind. Ma ei taha omale fänni või takkakiitjat, ka ei tahaks ma, et ta oleks mu vastane. Ideaalne naine mõistab mu tugevusi ja nõrkusi ja kasutab neid minu arendamiseks, aga mitte minu haavamiseks. Tal võiks olla ka kustumatu intellektuaalne uudishimu ja suured rinnad. Aga täie tõsiduse juures ei pea naine olema täiuslik selleks, et temaga sobiks abielluda. Vähemalt minu meelest küll mitte. Mina tahan enda kõrvale sellist inimest, kelle tõttu tunduks kellegi teisega koos olemine võimatu.

Kes aktsepteeriks 

«Naine peab leppima minuga just sellisena nagu ma olen, nii hea kui halvaga.»

Foto: SCANPIX

Naer

«Oluline on huumorisoon. See on kõige olulisem omadus naisel, kellega sooviksin abielluda. Muidugi ma tahaks, et ta oleks lahke, siiras, seiklusrikas ja keegi, kellega ma sooviks oma elu koos veeta, kuid kõige olulisem on siiski huumorisoon. Koos naermine ja armastus on pikaajalise suhte koostisosad.»

Söögivalmistamisoskus

«Ma tean, et see kõlab seksistlikult, kuid tegelikult ei ole. Ausõna. Minu ideaalnaine oskab süüa teha ja seda tipptasemel nagu Prantsuse pagar. Mitte, et ma tahaks, et ta köögis orjaks, vaid ma ise lihtsalt mitte kuidagi ei oska süüa teha, aga söömine on mu elu suurim kirg. Kui tema kireks on kokkamine ja minu omaks söömine, on see ju täiuslik klapp. Ma tahaks veel kord toonitada, et ma ei ütle seda soostereotüüpide pärast. Minu meelest on koos kokkamine ja söömine seksikas.»

Väljakutse

«Naine peab olema selline, et ma soovin tema pärast parem inimene olla. See ongi minu peamine soov. Lisaks ei saa ma abielluda naisega, kes ei mõista nalja.»

Foto: SCANPIX

Hellus

«Mõeldes minu vanemate abielule olen ma mõistnud, et mu isa ei toetanud ema emotsionaalselt nii palju, kui ema seda tegelikult vajas. Nad tülitsesid liiga tihti ja ma ei näinud kunagi, mitte kunagi, et nad teineteise suhtes mingitki kiindumust välja näitaks. Seetõttu tahaksingi koos vanaks saada naisega, kes on hell ja armastav. Ma ei taha, et minu lapsed peaksid kunagi pead murdma, miks vanemad kunagi ei kallista, musita ega kaisuta. Ma tahan, et nad teaksid, et me armastame teineteist ja et nemad sündisid sellest armastusest.»

Iseseisvus

«Minu meelest on ilmselt kõige lahedam naine, kellega ma tahaks abielluda, selline, kel on oma elu. Ja «oma elu» all pean silmas oma karjääri, omi sõpru, iseloomu, oma unistusi ja vähemalt 15-20 oma maitsele vastavat vinüülplaati. Ma arvan, et ka naisel oleks õiglane potentsiaalselt mehelt midagi sellist oodata.»

Avaliku häbistamise vastu

«Naine ei tohi üldiselt avalikus kohas, aga eriti mitte sõprade ees, oma meest maha teha. Loomulikult võime me olla milleski eriarvamusel või ka tülitseda, aga kui tegu on abikaasakandidaadiga, siis jätab ta kõik piinlikkust tekitava ja alandava privaatseteks hetkedeks.»

Andestaks vanad vead

«Ma tean, et see kõlab klišeena, aga minu abikaasa peaks olema selline, kes armastab minus ka halvimat ja lepib kõikide mu eksimustega. Neid on mul üksjagu ja on paljutki, mida ma kahetsen, aga kui on olemas naine, kes ei heida mulle seda kõike ette ja armastab mind sellest hoolimata, siis temaga tahaks ma küll abielluda.»

Milliseid omadusi pead Sina elukaaslases kõige olulisemaks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles