Noor naine võttis kaalust alla, kuna kallim nimetas teda «massiivseks»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Amy Jones võttis ühel päeval pahaaimamatult oma kallima telefoni ja nägi seal sõnumit, mis oli tema jaoks lausa uskumatu. Sõnum oli saadetud meie sõbrale ja mees nimetas oma kallimat sõnumis «massiivseks» ja «piinlikkust tekitavaks».

Jones, kes kaalus sel ajal 95 kilogrammi, teadis, et ta on ülekaaluline, aga kallima õel kommentaar tegi naisele haiget, eriti kuna mees oli varem väitnud, et talle meeldib naise lopsakas figuur, kirjutab Elite Daily.

«Ta ütles sageli, et ma näen fantastiline välja. Kui ma küsisin temalt, kas peaksin kaalust alla võtma, ütles mees, et talle meeldib mu lopsakas figuur,» meenutas noor naine. 

Ent kui naine vaatas pilti endast, sai ta aru, et peab midagi muutma. «Ma puhkesin nutma, kui nägin pilti, mis oli tehtud minust traktori kõrval. Ma olin nii halvas füüsilises vormis, et olin peaaegu sama suur kui see traktor. Ma mõtlesin, et see pole mina, see pole inimene, kes ma olla tahan,» sõnas naine.

Naine muutis oma elustiili ja hakkas tervislikumalt toituma, hoidus kommidest ning kartulikrõpsudest ja sõi rohkem köögivilju. Praeguseks on ta alla võtnud peaaegu 30 kilogrammi ja plaanib oma kaalulangetusplaanidega jätkata, kuni saab kanda rõivaid suuruses 38.

Mis sai aga tema kallimast? Jonesi sõnul olid nende suhted olnud niigi pingelised, kuid see sõnum oli naise jaoks viimaseks piisaks. «Me läksime lahku, kuid jäime sõpradeks. Mul pole tema vastu mingeid negatiivseid tundeid selle sõnumi pärast... Ma lihtsalt oleksin eelistanud seda, et ta oleks minuga ausam olnud, kuna siis ma poleks võib-olla lasknud oma kehakaalul niivõrd käest ära minna,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles