Eestis anti välja veebipõhine personaalne treening- ja toitumisnõustaja

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Fitlap.ee

Kaalustalla.ee loojad tulid välja veebipõhise personaalse treening- ja toitumisnõustamise teenusega fitlap.ee, mis kohaneb vastavalt kaalulangetaja andmete muutumisele.

«Fitlap.ee võlu peitub selles, et keskkonna arendamisel oleme võtnud arvesse oma enam kui 20 000 kliendi soove ja ettepanekuid, mistõttu on tegemist veebipõhise teenusega, mis tõesti aitab samm sammult liikuda oma eesmärkide suunas - alandada kehakaalu, tõsta kehakaalu või parandada lihtsalt vormi. Tegemist on väga mugavalt kasutatava keskkonnaga,» selgitab Fitlap.ee arendaja ning treening- ja toitumisspetsialist Heikki Mägi.

Mägi sõnul arvutab veebikeskkond inimese andmete ja eesmärkide põhjal välja just õige koguse ja toiteainete vahekorraga portsjonid. «Klient saab endale küll eeltäidetud toitumiskava, ent kava sees on võimalik teha igal inimesel endale meelepäraseid valikuid ja  muutusi. 

Soovi korral saab iga klient vahetada nii oma retsepte kui ka üksikuid toiduaineid.

Pere toitumiskava
Pere toitumiskava Foto: Fitlap.ee

Fitlap on võimeline kohanema iga inimesega, muutes toidu koguseid automaatselt vastavalt kliendi andmete muutustele. 

Uuendusena kogu maailmas kuvab programm iga toidukorra juurde ka selle toidukorra hinna. See on eriti sobilik neile, kelle jaoks on tähtis, et tervislik toitumine oleks võimalikult rahakotisõbralik.

Lisaks saab kasutada poe ostunimekirja, mida saab nii välja printida kui ka otse poes kasutada, märkides ära juba ostetud toiduained. Nii ei jää vajalikud toiduained ostmata ja ei satu ostukorvi midagi sellist, mida tegelikult vaja ei ole. 

Perepaketi puhul saab klient saab lisada tasuta kuni 5 pereliiget. Abi saavad ka imetavad emad, kes saavad enda vajaduste järgi sobiva toitumiskava. Lisaks sisaldab fitlap.ee  gluteenivaba toitumiskava.

Treeningkavade täitmiseks on eeskujuks videotreeningud. Keskkonnas on olemas on nii kodused kui ka spordiklubi treeningkavad. Koduste treeningkavade peale kulub vaid 15 minutit päevas.

Oma edusamme ja arengut saab pidevalt jälgida kaalu- ja mõõdugraafikute abil. 

Mõõtude graafik
Mõõtude graafik Foto: Fitlap.ee
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles