13 märki, et oled õige inimesega koos

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sulle tundub, et oled enda kõrvale leidnud inimese, kes on sinu jaoks täpselt õige? Või pole sa kindel? Cosmopolitan.co.uk pani kirja 13 märki, mis aitavad seda kindlaks teha.

1. Temaga on alati tore koos olla, ka siis, kui olukord pole kõige toredam. Näiteks siis, kui pidite mitu tundi pangas järjekorras ootama ja mõtlesite välja oma põneva mängu, et aeg kiiremini mööduks. Temaga koos muutuvad kõik asjad paremaks.

2. Ta teab sinu veidrusi ja need meeldivad talle. Ta teab, et sulle meeldib vaadata tõsielusarju või et sa suudad mõnda mängufilmi vaadata üha uuesti ja uuesti. Tema arvates on see armas.

3. Ta on sinu vastu hea. Ta teeb sulle esmaspäeva õhtul kõige romantilisema õhtusöögi ega saa pahaseks, kui sa unustad poest veinipudeli toomata. Ta on järjekindlalt su vastu hea.

4. Sa tunned (ja sulle meeldivad) kõik tema sõbrad. Sa saad tema sõpradega hästi läbi ja isegi, kui sa pole mõnega neist kohtunud, on sul tunne, nagu sa teaksid neid hästi, kuna mees räägib neist tihti.

5. Ta motiveerib sind olema veelgi parem inimene. Sa oled juba praegu väga kihvt naine ja ta teab seda, kuna seetõttu ta ju sinuga ongi, kuid ta on samas kindel, et sa suudad enamaks kui sa praegu teed. Ka sina ise tead seda.

6. Ta tekitab sinus tunde, et sa oled kõige ilusam naine maailmas. Isegi, kui sul esineb päevi, mil sa pole oma välimusega rahul, tekitab mees sinus tunde, nagu sa oleksid mõni uhke filmistaar. Ja kuidas tal see õnnestub? Ta lihtsalt usub, et sa oled kõige imelisem inimene maailmas.

7. Ta ei lähe kunagi poodi ilma sinult küsimata, kas soovid ka midagi.

8. Ta saadab su emale meiliga videoid armsatest kassipoegadest, kuna ta teab, et su emale võiks need meeldida. Ta ei tee seda vaid seetõttu, et sinu silmis plusspunkte koguda, ta teeb seda selleks, et su ema päeva tõesti paremaks muuta.

9. Tal on meeles üksikasjad su sõprade kohta ja ta küsib sinult, kuidas neil läheb.

10. Ta hoolib sinu füüsilistest vajadustest. Ta teab, mis sulle meeldib ja isegi, kui olete tülis, hoolitseb ta sinu eest.

11. Ta laseb sul vajadusel üksi olla. Vahel on sul vaja aega, et oma projektide kallal töötada või oma sõbrannadega väljas käia. Ta mõistab seda. Ta võtab aja maha ja laseb sul omi asju ajada, kui kokku saate, võid talle õhinal rääkida, mida sa vahepeal korda saatsid.

12. Ta toetab su unistusi ja eesmärke. Mõnikord on tema isegi rohkem elevil kui sina, kuna ta usub, et sa suudad suuri asju korda saata.

13. Ta ootab alati sinuga taaskohtumist. Ja vastupidi. Isegi, kui te alles eile nägite teineteist, tekitab taaskohtumine teis mõnusat ärevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles