Sodiaagi saladused: milline seksiasend sobib sinu päikesemärgile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tähistame sünnipäeva! Postimehe naisteportaal sai kümneaastaseks ning sel puhul otsisime välja lood, mis on läbi aegade enim meie lugejaid kõnetanud. See artikkel ilmus esimest kroda 25. märtsil 2015.

Kui horoskoop ennustab ette, mis ootab sind ees karjääris ja armuelus, siis miks ei võiks ka voodielu osas horoskoopi uurida? Astroloog Zoe Moon analüüsis erinevaid tähemärke ja pani Cosmopolitanis kirja, millised seksiasendid võiksid erinevatele tähemärkidele kõige paremini sobida.

  • Jäär

Naissoost Jäär on kui kirglik sõdalane, kellele meeldib vallutada, kuid samas meeldivad talle ka võrdsed vastased. Tema jaoks on kõige paremaks asendiks see, kus ta saab peal olla. Vahel mõjub erutavalt ka see, kui korraks anda kontroll mehele ja lasta end näiteks kinni siduda. Iga tema puudutus paneb sind talle alluma.

  • Sõnn

Sensuaalne Sõnn eelistab aeglasi ja pikki suudlusi, massaaži ning seda, kui teda koheldakse kui jumalannat. Veetke tunde teineteise kehasid avastades, kasutage selleks nii oma sõrmi kui keelt. Kiirustada pole vaja, kuna hinnalisi asju tuleb aeglaselt nautida.

  • Kaksikud

Flirtiv ja sageli mitme asjaga korraga tegelev Kaksikutest naine naudib seda, kui mees haarab ohjad enda kätte. Proovige rollimänge: võib-olla tahad sina olla ulakas koolitüdruk ja proovida koerapoosi? Või vahetate rolle ja mees on ulakas koolipoiss, keda tuleb karistada.

  • Vähk

Armsad ja hoolivad Vähid eelistavad linade vahel igasugu veidrusi proovida, seega ükski tavaline seksiasend ei paku teile piisavalt mõnu. Lase mehel seista vastu seina ja hüppa talle sülle nii, et ta saaks sinusse siseneda. Hoia jalgadega mehest kinni. 

  • Lõvi

Lõvile meeldib oma saagiga mängides veidike võidelda, seega Lõviga voodis olev mees peaks olema üsna seiklushimuline. Proovige näiteks asendit, kus naine on peal, kuid ta on seljaga mehe poole. Sel viisil saab naine olukorda juhtida. Lisanaudingu jaoks võite vibraatori mängu võtta.

  • Neitsi

Neitsile meeldib lihtne ja puhas seks ning kliitori stimuleerimine. Proovige misjonäriasendit väikse vimkaga: lama voodiserval nii, et mees saaks maas seistes ja end veidike sinu poole kallutades sinusse siseneda. Sel viisil saad kogeda maksimaalselt kliitori stimuleerimist.

  • Kaalud

Kaaludele meeldib, kui suhtes on kõik aus ja tasakaalus. Sulle meeldib anda sama palju kui võtta. Seega pole mingi ime, et 69 on sinu lemmikpoos. Sel viisil võidavad ju kõik!

  • Skorpion

Müstiline Skorpioni naine vajab meest, kes jagab tema seksuaalset mantrat: kõik on võimalik. Olgu tegemist silmade kinni sidumise, kerge laksu andmise või mõne muu asjaga, Skorpionile meeldib, kui seks on mänguline ja põnev.

  • Ambur

Amburi tähemärgi esindajad naudivad seksi avalikus või sellises kohas, mis pole nende endi kodu. Järgmine kord, kui olete näiteks mõne tuttava juures õhtusöögil, lahkuge veidikeseks ajaks seltskonnast ja hullake mõnes kõrvalises paigas.

  • Kaljukits

Tõsine, et lojaalne Kaljukitsest naine on seksi puhul täitmatu isuga. Sulle sobiks näiteks asend, kus saad mehe süles istuda ja tema on ka pooleldi istuli (mitte pikali). Sel viisil koged emotsionaalset sidet, mida sa taga igatsed ja samas saad ka füüsilist ekstaasi nautida.

  • Veevalaja

Ebatavalist ja etteaimamatut Veevalajat lausa tõmbab ekstreemsuste poole. Proovige koerapoosi, kuid muutke see veidi lõbusamaks: seiske mõlemad püsti ja kui vajad tuge, toetu toolile või voodile.

  • Kalad

Unelev ja müstiline Kalade naine naudib partneriga sideme loomist - teie armatsete, mitte ei seksi. Proovige näiteks asendit, kus lamate mõlemad külili ja mees on sinu taga. Liigutage end aeglaselt ja tunnete, kuidas kirg muudkui kasvab. Te ei taha enam kunagi magamistoast lahkuda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles