Toit muusikanädala rütmis

Värske ja värviline: vikerforell marineeritud juurviljadega, mis on ka TMW pop-up-restorani menüüs.

FOTO: Liis Treimann

Tallinn Music Week täidab kolmapäevast pühapäevani pealinna kontserdisaalid ja klubid uue muusikaga ning restoranid kevadeootuse maitsega. Milliseid noote mängitakse aga ürituse korraldaja Helen Sildna ja pop-up-restorani peakoka Toomas Läätse söögitoas?

Tellijale

Et muusika ja toit on ideaalne paar, peetakse Tallinn Music Weeki (TMW) ajal ka restoranifestivali, kus hulk söögikohti pakub erimenüüd (vt tmw.ee/tastes). Ning nagu läinud aastal, pannakse ka tänavu disaini- ja arhitektuurigaleriis püsti ajutine pop-up-restoran, kus vägesid juhib peakokana Toomas Lääts.

Tagasi üles