Saladused, mida targad naised teistega ei jaga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Praegusel ajal on üsna raske saladusi endale hoida, kuna sotsiaalmeedia vahendusel on ju niivõrd lihtne kõike kõigiga jagada. Kuid targad naised teavad, et teatud asju tasuks endale hoida.

YourTango pani kirja mõned saladused, mida targad naised teistega ei jaga.

1. Arvamus oma kehast

Ilmselt leiab iga naine oma kehal piirkondi, mis talle üldse ei meeldi. Ent oluline on see, et targad naised ei tõmba oma iluvigadele tähelepanu. Nad teavad, et oma iluvigade mainimine tõmbaks kehale vaid rohkem tähelepanu. Selle asemel tõstavad nad esile hoopis neid kehaosi, mis neile meeldivad ja mille üle nad on uhked.

2. Armusuhte tõusud ja mõõnad

Esmaspäeval oled õnnelik, teisipäeval tahaksid suhte lõpetada, kolmapäeval on suhe muutunud keeruliseks, neljapäeval lepite imelise seksi abil, reedel oled uuesti armunud ja kõik vahepealne on unustatud. Kuigi oled võib-olla harjunud oma elu tõuse-mõõnu sõbrannadega jagama, võib iga detaili jagamine teistega teie armusuhet õõnestada. Kas sa tahad, et sõbrannad annaksid sulle nõu, et peaksid mehe maha jätma?

3. Voodipartnerite arv

Sa ei pea oma voodipartnerite arvu häbenema, kuid samas on see piisavalt isiklik asi, mida võiks jagada vaid oma günekoloogiga. Kui partner tahab teada, mitme mehega sa oled enne teda maganud, tasakaalusta seda olukorda ja palu ka temal oma number ausalt paljastada.

4. Saaksid teistest paremini hakkama

Kui oled õhtusöögil või tuttavate juures peol, ei tasu avaldada arvamust selle kohta, et sina oleksid suutnud ürituse paremini korraldada. Kuigi sa oleksid võib-olla osavam planeerija ja saaksid teistest paremini hakkama, hoia suu kinni, kuna kritiseerimine ei meeldi kellelegi.

5. Mõtled endiselt eksile

Pole oluline, et tunned oma praeguse kallimaga erilist lähedust ja võid talle kõigest rääkida. Kui su endine suhe painab sind ikka veel, räägi sellest mõne hea sõbranna või terapeudiga, kuid ära too mineviku suhteid oleviku suhetesse.

6. Kui palju sa teenid

Raha on keeruline jututeema ja see võib tekitada palju segaseid tundeid. Kui teed kõvasti tööd, võid oma raha kulutada täpselt nii, nagu ise heaks arvad. Sa ei pea kellelegi sellest aru andma ega midagi selgitama.

7. Sinu arvamus mehe perest või sõpradest

Kui keegi pole sinuga käitunud just tõeliselt lugupidamatult või lausa agressiivselt, siis pole tarvis jagada mehega seda, millise mulje tema pere või sõbrad on sulle jätnud. See tekitaks vaid ebavajalikke vaidlusi.

8. Teiste saladused

Sa oled täiskasvanud inimene ja kui keegi on sulle mõne oma saladuse usaldanud – ja lisanud veel juurde, et sa kellelegi edasi ei räägiks –, siis hoia tema saladust. Vastasel juhul pole sa kuigi usaldusväärne sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles