Valentinikingita jäänud jaapanlanna läks mehe kõri kallale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jaapanis peab politseile vastust andma ees 43-aastane Mie Nishiyama, kes väidetavalt üritas abikaasat kägistada kättemaksuks selle eest, et too ei teinud tema valentinipäeva kingile vastukinki.

Jaapanis on tava, et 14. märtsil tähistatakse valget päeva, mil mehed peavad oma naistele ja kallimatele tegema vastukinke valentinipäevaks saadud asjade eest.

Politseisse sattunud daam 31-aastane abikaasa jättis aga kingi tegemata, mispeale naine üritas meest kaelasidemega puua. Politsei saabus nende kodu pärast seda, kui mees hädaabinumbril helistas.

Nishiyama sõnul kahtlustas ta, et mehel on abieluväline suhe. «Et ta mulle valentinipäeva kingile vastukinki ei teinud, olin ma vihane ja kägistasin end,» selgitas ta politseile. Kuigi naise sõnul ta meest tappa ei üritanud, võeti ta mõrvakatses kahtlustatuna vahi alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles