Seitse märki, et mees pole emotsionaalselt kättesaadav

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sul on kombeks lasta oma ellu vaid kindlat tüüpi mehi, kes kipuvad sulle haiget tegema? Kas sinu teele satuvad vaid mehed, kes pelgavad püsisuhteid või kes tahavad ainult üheöösuhet?

Kuidas kindlaks teha, kas sinu uus silmarõõm võib olla emotsionaalselt kättesaamatu? YourTango pani kirja seitse märki, mis sellele viitavad.

1. Ta on juba suhtes kellegi teisega

See on selge märk. Kui ta on juba teisega suhtes, siis pole ta emotsionaalselt võimeline veel üht suhet looma. Võib-olla ta väidab sulle, et lahutab oma abikaasast või jätab praeguse tüdruksõbra maha, kuid tegelikult on need vaid tühjad lubadused. Kuni ta pole praegust suhet lõpetanud, ei tasu loota, et ta suudab sinu jaoks aega leida.

2. Ta pole suhteks valmis

Võib-olla ütles ta sulle otse, et pole suhteks valmis. Kui asi oli nii, siis võta tema sõnu tõsiselt. Ära arva, et suudad meest muuta. Sinu tunnetest tema vastu ei piisa, et tema tunneks end mugavalt ja oleks valmis pühenduma. 

3. Ta on enesekeskne

Kui ta keskendub vaid iseendale, siis pole ta emotsionaalselt võimeline kellegi teisega suhet looma. Tema energia kulub vaid tema enda elu loomisele ja kujundamisele, ta hoolib vaid endast. Kui oled sattunud sellise mehe otsa, siis aktsepteeri seda, et tema elus pole sinu jaoks ruumi.

4. Ta väldib iga hinna eest konflikte

Kui ta pole valmis oma elus konfliktidega rinda pistma, siis on ta tõenäoliselt emotsionaalselt kättesaamatu. Mehed, kelles tekitavad teatud emotsioonid ebamugavust (viha, kibestumine, kurbus vms), tunnevad üldiselt igasuguste tunnete puhul end ebamugavalt. Elus pole võimalik konflikte täielikult vältida.

5. Ta on otsustusvõimetu

Emotsionaalset kättesaamatust näitab seegi, kui inimene pole suuteline oma elus teatud asjadele pühenduma. Kuna ta on ebakindel, ei suuda ta otsuseid langetada ja kardab põrumist. Kui ta pole suuteline keskenduma oma karjäärile, trennile või mõnele muule asjale, miks sa arvad, et ta suudaks keskenduda suhtele?

6. Ta ignoreerib enda vajadusi

Vahel võib juhtuda, et mehed seavad kõik teised esikohale ja tahavad teiste vajadusi rahuldada. Kuigi see võib alguses näidata meest heast küljest, on selle hinnaks sageli see, et mehe enda vajadused jäävad unarusse. Kui mees tunneb, et ta on justkui energiast tühjast pigistatud ja tema enda soovid, mõtted ning vajadused on jäänud tagaplaanile, siis on ta tõenäoliselt ka emotsionaalselt kättesaamatu.

7. Tal on sinule väga konkreetsed ootused

Teatud ootused partnerile on normaalsed, kuid ootused ja eeldused võivad mõjuda ka väga piiravalt. Need võivad tekitada tunde, et te polegi suhtes, kuna sina pead mehe elus kindlat rolli mängima (tüdruksõber, naine vms). Ja kui mees näeb sind vaid kui rollitäitjat, on tal raske sinu kui inimesega sidet luua. Ta võtab sind ainult kui inimest, kes peab tema elus kindlasse vormi sobituma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles