Tairi Morozov: Facecontrol oli minu jaoks liiga aeglane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltskonnaajakirjandusest tuttav särav paar – ärimees Aleksei Morozov ja tema abikaasa Tairi, kes töötab ajakirja Playboy stilistina.
Seltskonnaajakirjandusest tuttav särav paar – ärimees Aleksei Morozov ja tema abikaasa Tairi, kes töötab ajakirja Playboy stilistina. Foto: Viktor Burkivski / Kroonika

MeelelahutusajakirI Facecontrol (näokontroll ingl. k.) esimene ametlik number ilmus selle aasta märtsis. Ajakirja peatoimetajaks asus endine Playboy ilu-ja moetoimetaja Tairi Morozov ning tegevtoimetajaks Kadi Viljak. Tänaseks on sealt lahkunud Tairi Morozov. 

Ajakirja annab välja osaühing Eastworks Invest, millele kuulub ka meelelahutusportaal Trend24.ee.

Esimesel, tasuta proovinumbri kaanel naeratas vastu poliitik Evelyn Sepp ning teisel printsesside südametemurdja Dimitri Janssens aka Unistuste printsessi-Dimi.  

Toimetuse sõnade järgi pidigi ajakiri niimoodi levima jääma: «Kui esialgselt oli plaanis ajakirja tasuta levitada paikades, kus liiguvad ajakirja säravad ja tegusad peategelased - populaarsemad lounge´id, boutique'd, restoranid, spordiklubid, hotellid, siis arvestades esimese numbri üllatavalt suurt menu, tuleb Facecontrol siiski ka müüki ja ühe numbri kaanehind on 30 krooni,» pajatas toona toimetuse esindaja.

Tänaseks on suureformaadilise klantsajakirja peatoimetaja kohalt aga lahkunud Tairi Morozov, kes naases uuenenud Playboy`sse oma endisele ametipostile.

Elu24 uuris Tairilt, mis on tema Facecontrol`ist lahkumise põhjused.

Tairi Morozov: Facecontrol`i tempo oli minu jaoks liiga aeglane. Esialgu oli plaanis teha seda kord kuus, kuid hiljem hakkas see ilmuma suvaliselt.

See on minu jaoks veidike keeruline, sest sellisel moel on raske reklaamimüüjatega kokkuleppeid teha. Lõpuks rikud nendega lihtsalt oma head suhted.

Playboy pakkumine tuligi seepärast just õigel ajal. Facecontrol`i seltskond oli end minu jaoks ammendanud. Mu süda kuulub ju tegelikult,  vaatamata kõigele, Playboy`le.

Kas Facecontrol lõpetab nüüd oma tegevuse?

Seda ei oska ma öelda. Mul pole õrna aimugi, mida nad edasi teevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles