Tairi Morozov töötab taas Playboys!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Black Tavern Lounge`i (endine Laferma) pidulik avamine Pirita teel. Tairi Morozov ja Kadi Viljak.
Black Tavern Lounge`i (endine Laferma) pidulik avamine Pirita teel. Tairi Morozov ja Kadi Viljak. Foto: Jelena Rudi

Pärast rohkem kui aastast pausi on Tairi Marozov tagasi ajakirja Playboy ilu-ja moetoimetaja ametipostil, vahendab Buduaar.

Tairi otsustas Playboysse tagasi minna väga lihtsal põhjusel: «Töö Playboys on mulle alati meeldinud ja seega tuli pakkumine mulle rõõmsa uudisena, mille ma ka vastu võtsin. Endiste omanikega ega võlgadega pole uuel Playboyl mingit pistmist ega seost. Ka toimetuse kollektiiv on 100% uus.»

Kõik võlad endiste omanikega on Tairi sõnul klaaritud. «Vanade võlgade klaarimine endise Playboy väljaandjaga on lõppenud tänu töövaidluskomisjoni abile ning vastavalt seadusandlusele. Muidugi ei kompenseerita seda kunagi täieliku võla ulatuses.»

Tairi oli ka lühikest aega ajakirja Face Control peatoimetaja, kuid täna ütleb Tairi, et Face Controli tegemistest ei tea ta enam midagi.

Playboy Eesti väljaandaja, Bränd Kirjastused OÜ eesotsas tegevjuht Andre Lindvestiga, lõpetas 2008. majandusaasta ligi 2,9 miljoni kroonise kahjumiga ning otsustas aastal 2009  oma pillid kotti panna.

Samal aastal kirjutati alla paberitele siiski juba uue Playboy Eesti omanikuga, kelleks osutus firma Jänkupoiss OÜ, mille eesotsas Joel Kirsimaa. Viimane on tuntud mees muusikaringkondades. Kirsimaale kuulub näiteks Cherryland Music, mis salvestanud nii Koit Toome kui ka Mait Maltise heliplaate.

Loodame, et Tairi naasmine Playboysse toob ajakirja kaantele taas Maarjamaa seksikaimad kiisud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles