Märke, et mees kasutab Facebooki teiste naistega tutvumiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sotsiaalmeedia võib suhte üsna keeruliseks muuta. Oma elu avameelselt jagades avad end ja oma partnerit ka teatud raskustele: kas peaksid kallima igal fotol ära märkima? Millal on õige aeg suhtestaatust muuta? Kas see on klammerdumine, kui mulle «meeldivad» kõik kallima postitused?

Lisaks kõigele muule muretsevad naised ka sellepärast, kas nende kallim võib salaja vaadata teiste naiste profiile ja nendega kontakti otsida. Mõnikord on naine ise ebakindel ja tema kahtlustel pole mingit alust, aga vahel juhtub ka nii, et kahtlused on õigustatud, kirjutab YourTango.

Kuidas kindlaks teha, et mees võib kasutada Facebooki teiste naistega tutvumiseks?

1. Te pole isegi Facebookis sõbrad

Kui olete paar, ent te pole Facebookis sõbrad, siis see on veidike imelik. Kui te mõlemad olete algusest peale sellega nõus olnud, siis pole ju midagi halvasti. Aga kui sina oled mehele korduvalt sõbrakutse saatnud, kuid ta ei võta seda jäärapäiselt vastu, siis on ehk midagi mäda. Küsi endalt, miks sa tahad koos olla inimesega, kes ei suuda niivõrd lihtsat sammu astuda?

2. Facebook mõjub mehele kui narkootikum

Kui mees veedab suurema osa oma ajast Facebookis, kuigi tööalaselt pole tal seda vaja teha, siis võib põhjuseks olla see, et ta üritab sotsiaalmeedias kellegi tähelepanu võita. See pole normaalne käitumine.

3. Te olete Facebookis sõbrad, kuid ei näe teineteise postitusi

Facebookis saab oma eelistusi muuta ja valida, kes milliseid postitusi näeb. Kui mehel on sinu eest midagi varjata, siis ilmselt kasutab ta Facebooki seadeid enda kasuks ja sätib asjad nii, et sina ei näe kõike. Veel üks ohumärk on see, kui sa märgid mehe oma fotodel ära, kuid ta ei lase neil fotodel oma seinale ilmuda. Ta peaks sinu üle uhke olema, mitte sind varjama!

4. Tal on Facebookis salajane silmarõõm

Kui mees vajutab «meeldib» mõne kuulsuse iga pildi ja postituse juures, siis ka selliseid asju tasuks märgata. Eriti juhul, kui talle kunagi ei meeldi sinu postitused.

5. Ta muutub väga salalikuks, kui tema arvuti on sinu lähedal

Sa ei tohiks küsida mehe Facebooki parooli. See on tema isiklik konto ja tal on õigus privaatsusele. Aga kui istud tema kõrval ja üritad üle tema õla piiluda, et näha, mida ta arvutis teeb, kuid mees muutub selle peale äärmiselt salalikuks ja lööb arvutikaane kinni, siis on sul õigus talle küsimusi esitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles