Kuus alternatiivset ja omapärast tutvumislehte

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inimestega tutvumine ja kohtingutel käimine võib paljude jaoks olla keeruline protsess. Seetõttu eelistavad paljud inimesed tutvumisportaale, kus saab uute ja huvitavate inimeste lähemalt tuttavaks saada.

Erinevaid tutvumislehti on tuhandetes, seega kõik need ei saa kindlasti olla ühesugused. Üha enam koguvad populaarsust omapärased tutvumislehed, mis on mõeldud kindlate huvidega inimestele. YourTango otsis välja mõned veidrad inglisekeelsed tutvumislehed.

  • Miss Travel

Kas oled imekauni välimusega ja armastad reisida, kuid sul pole selleks raha? Või sul on raha, kuid sooviksid leida reisikaaslast? Tutvumislehel Miss Travel saavad kasutajad end iseloomustada kas «kena välimusega» või «lahke» (mõlemat ei saa valida). Antud tutvumisleht annab kasutajatele võimaluse leida seda, mida nad otsivad: kas huvitava reisiseltsilise või helde sponsori.

  • UniformDating.com

Kas oled sõjaväelane, medõde või päästetöötaja? Või sulle meeldivad mehed/naised, kes tööalaselt kannavad kindlat vormi? Tutvumislehel UniformDating saad just selliste inimestega kohtuda.

  • Dating With Herpes

Kui sul on mõni suguhaigus, võib kohtingutel käimine olla ebamugav, kuna pead ühel hetkel partnerile oma olukorda selgitama. Selle asemel, et ebameeldival teemal rääkida, võivad suguhaiguseid põdevad inimesed liituda tutvumislehega Dating With Herpes. See tutvumisportaal on suunatud just neile, kel on suguhaigus.

  • Sea Captain Date

Antud tutvumisleht on suunatud neile, kes armastavad merd. Tutvumislehega on oodatud nii laevajuhid, purjetamisfanaatikud kui ka need, kes lihtsalt naudivad mere ääres olemist ja merel käimist.

  • The Ugly Bug Ball

Selle tutvumisportaali moto on üsna selge: tõelised kohtingud tõelistele inimestele. Kui oled tüdinud tutvumislehtedest, kus teised kasutajad ei vaevu su profiili lugema, kuna su pilt pole kõige atraktiivsem, siis The Ugly Bug Ball on just sinule. Seda veebilehte kasutavad need, kes hindavad sisemist ilu kõrgemalt kui välist.

  • Boo Hiccup

Boo Hiccup on mõeldud neile, kes armastavad huumorit… ja kloune! Kui klounid hirmutavad sind, ära vaevu nende esilehtegi vaatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles