Ajakirjanik kritiseeris naisi, kes jagavad fotosid imetamisest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Emad üle maailma on hakanud sotsiaalmeedia vahendusel jagama brelfie’sid ehk imetamise ajal tehtud fotosid. Taoliste fotode jagamise põhjuseks on see, et eelmisel nädalal nimetas üks Suurbritannia ajakirjanik imetamist «tähelepanu otsivaks vaatemänguks» ja kritiseeris naisi, kes võtavad osa taolisest «alasti ekshibitsionismist».

25. veebruaril ütles ema ja vabakutseline ajakirjanik Angela Epstein inglise jutusaates «This Morning», et imetamisest fotosid jagavad emad uhkustavad oma kehade ja sellega, et nad saavad last rinnaga toita, kirjutab Huff Post.

Epsteini sõnul on brelfie’de näol tegemist enesepaljastusega ja seda teevad vaid need, kes armastavad ja otsivad tähelepanu.

Epsteini kommentaari peale hakkasid Suurbritannia emad lisama sotsiaalmeediasse fotosid imetamisest. Praeguseks on nende eeskuju järginud naised ka paljudest teistest riikidest üle maailma. Fotode jagamise sõnumiks on see, et rinnaga toitmine on täiesti normaalne tegevus ja naisi ei tohiks selle eest kritiseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles