Viis suurt viga, mida ripsmetušiga tehakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ripsmete värvimine ei ole sugugi nii lihtne, kui esialgu tundub. Seksika ja ilusa tulemuse saavutamiseks pead ilmselt veidi vaeva nägema ja aega kulutama.

Women’s Health Magazine pani kirja viis suurt viga, mida naised ripsmetušši kasutades teevad.

  • Kasutad vale kujundusega harja

Kui uus ripsmetušš ei anna sellist tulemust, nagu sulle meeldiks, siis viskad selle ilmselt pikemalt mõtlemata prügikasti. Tegelikult võib asi olla selles, et ripsmetuši hari on hoopis vale kujuga või sa ei oska seda õigesti kasutada.

Lahendus: leia hari, mis sulle sobib ja kasuta seda. Iluekspertide sõnul on ripsmetuši juures väga oluline see, millise kujuga on harjake. Kui leiad ripsmetuši, mille harjake sulle sobib, võid jääda sellele brändile truuks. Teine võimalus on see, et kui tušš saab otsa, steriliseeri hari ja kasuta seda mõne teise tušiga.

  • «Pumpad» harja tuši sees liiga palju üles-alla

Pole midagi hullemat ripsmetušist, mis kipub kiiresti kuivama. Ent tušš ei tee seda omavoliliselt, süüdi on ikka kasutaja. Ära «pumpa» harja tuši sees korduvalt üles-alla, kuna õhk kiirendab tuši kuivamist.

Lahendus: keeruta harja ripsmetušis (mööda tušituubi seinu), ära liiguta seda üles-alla.

  • Kannad peale liiga palju tušši

Ekspertide sõnul ei tasuks märga ripsmetušši kanda veel kuivamata tušile, kuna see ei muuda ripsmeid sugugi pikemaks, vaid võib soodustada hoopis tükkide teket.

Lahendus: ole kannatlik. Lase ühel kihil natuke kuivada enne, kui kannad ripsmetele uue kihi värvi.

  • Ripsmetušš määrib kogu su nägu

Kas su silmade alla tekivad sageli ripsmetuši täpikesed? Ilmselt kannad tušši ripsmetele natuke valesti.

Lahendus: kui oled ripsmed ära värvinud, tõmba paar korda spetsiaalse ripsmekammiga läbi ripsmete. Kammi ripsmeid ülespoole – sama liigutus, mida teed ripsmetuši harjaga. Kammida tuleks pärast igat värsket tušikihti.

  • Oled juba aastaid samamoodi ripsmeid värvinud

Kui asi pole katki, siis ei pea seda ju parandama? See ei pruugi päris tõene olla. Sellest ei räägita sageli, ent mida vanemaks sa saad, seda sirgemaks ripsmed muutuvad.

Lahendus: hoia ripsmetuši harja veidike kauem ripsmete alguskohal, et tekiks dramaatilisem look, mis püsiks kauem peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles