Mees maksis magusalt kätte teda petnud naisele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sageli liigub internetis lugusid, mille puhul ei oska keegi kindlalt väita, kas tegemist on tõese või väljamõeldud looga. Järgmine lugu on üks neist.

Antud loo autoriks on väidetavalt mees, kes soovis oma petvale naisele kätte maksta. Mees tahtis naise afääri «avastada» nii, et see teeks naisele tõeliselt haiget ning kasutas selleks pahaaimamatute sõprade ja pere abi, kirjutab Elite Daily.

Naine sai selle, mille oli ära teeninud. Kahjuks pole teada, mis juhtus pärast, aga lugedes mehe kirjeldust kogu olukorrast, võib järeldada, et kõik läks täpselt nii, nagu ta soovis.

Järgnevalt on välja toodud mehe lugu.

Ma kahtlustasin, et mu naine petab mind, kuna ma märkasin mitmeid ohumärke. Tal oli kombeks sõnumeid saates sageli naeratada; mulle väitis ta, et saadab sõnumeid oma emale. Ta jäi sageli õhtuti kauem tööle. Kui ma tema kontorisse helistasin, ütlesid ta kolleegid, et naine on ammu lahkunud. Kui ma küsisin temalt selle kohta, hakkas naine naerma ja ütles, et nad lihtsalt teevad kolleegidega sel moel nalja.

Viimane tõsine ohumärk oli see, kui naine läks õhtul kell 23:30 «piima tooma» ja tuli tagasi alles kell 2 hommikul.

Kui ma peaksin jagama teistele soovitusi, siis oma kogemustele tuginedes ütleksin, et kui kahtlustad, et kallim petab sind, palka eradetektiiv. Nad oskavad oma tööd hästi teha ja aitavad koguda piisavalt tõendusmaterjale lahutuse tarbeks.

Liigume edasi naise sünnipäeva juurde, mis leidis aset paar kuud hiljem. Ilmselt mõtlete, miks ma ootasin nii kaua, et naisele koht kätte näidata? Ja miks ma pidin seda just tema sünnipäeval tegema? Vastus esimesele küsimusele on see, et tahtsin koguda piisavalt tõendusmaterjale, samuti tahtsin leida omale uue elamise ja teha oma elus muid ümberkorraldusi. Vastus teisele küsimusele on see, et ma lihtsalt pidin seda tegema naise sünnipäeval.

Kui ma olin naiselt eelnevalt küsinud, mida ta tahaks sel aastal oma sünnipäeval teha, käis ta mulle peale, et ma võiksin sõpradega linnast ära sõita, kuna ta plaanis tööd teha ega tahtnud mõelda sellele, et saab aasta vanemaks. Ma tajusin, et miski on korrast ära ja kui ma leidsin riidekappi peidetud veinipudeli ja kaks klaasi, olin oma plaanis kindel.

Lahkusin ja läksin sõbra juurde, naisele ütlesin, et sõidame linnast välja. Sõbra juurest helistasin naise emale, isale, õele ja paarile sõbrale. Rääkisin neile, et tahan naist sünnipäeval üllatada ning hiilida vaikselt koju. Kõlab lõbusalt või mis? Kindel see!

Saime teistega kokku kell 08:30 meie kortermaja ees. Ämmal oli suur tort kaasas ja meil olid õhupallid, kõigil olid suud kõrvuni.

Avasin võtmega ukse, me astusime sisse ja karjusime «üllatus». Tõeline üllatus oli aga hoopis see, et meile vaatas vastu mu naine, täiesti alasti ja tema armuke. Ämmal kukkus tort käest, naiseõde hakkas kisama ja isa sõimama.

Ma teesklesin, et see kõik oli minu jaoks täielik šokk. Naise sõbrannad olid äärmiselt pettunud ja karjusid ta peale. Minu naine, vabandust, eksnaine tihkus nutta ega suutnud mõista, kuidas ma sain talle nii teha. Tema armuke üritas meeleheitlikult pükse jalga tõmmata ning ühtlasi korterist jalga lasta.

See oli kahtlemata üks parimaid sünnipäevakinke, mis ma talle aastate jooksul tegin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles