Galerii: Liis Lemsalu tervitas moodsaid poodlejaid River Islandi lasteosakonna avamisel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel avati moeteadlike laste ja lapsevanemate rõõmuks Viru Keskuse River Island esimene lasteosakond Eestis. Eriliseks tegi lasteosakonna avamise ka see, et Viru Keskuse kauplus on Põhjamaade ainus River Island, kus lastekollektsioon müügil on.

Lasteosakonna avamise puhul tervitas River Islandis nii väikeseid kui suuri külalisi lauljatar Liis Lemsalu.

Foto: River Island

Viru Keskuse River Islandi kaupluse lasteosakonda jõudis müügile taskukohane ja moekas valik nii moeteadlikele teismelistele kui ka väikestele beebidele. River Islandi lastekollektsiooni disainimeeskond on loonud kollektsiooni kolmele vanuserühmale – «Mini Me» kollektsioonist leiab ohtralt armsaid ja praktilisi rõivaid 0−3aastastele lastele, teismelistele mõeldud kollektsioonis «Teen» on rõivad vanusele 13+. Samuti on saadaval vahepealsele vanusele mõeldud stiilne ja omanäoline valik nii poistele kui ka tüdrukutele.

Foto: River Island

River Islandi kevadine lastekollektsioon on kogunud inspiratsiooni nii lilleõitest, linnadžunglist kui ka moekatest viiekümnendatest. Kollektsiooni iseloomustavad heatujuline värvipalett, silmapaistvad mustrid ning kvaliteetsed ja kerged kangad. Samuti leiab lastekollektsioonist hooaja trende peegeldavaid moeesemeid, mis on saanud innustust ei mujalt kui River Islandi täiskasvanute kollektsioonist.

Foto: River Island

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles