Eestlannad teevad triiksärke ainult naistele

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merit ja Marion.
Merit ja Marion. Foto: Ella Hopfeldt

Hommikul tööle või õhtul restorani – üks oluline küsimus, mis enam-vähem iga naise jaoks ikka ja jälle vastamist vajab, on: «Mida ma siis nüüd selga panen?!» Hea valik klassikalisi riideesemeid kapis teevad valiku kohe lihtsamaks. Üheks selliseks põhiesemeks on triiksärk. 

On omamoodi huvitav, et meeste garderoobis on triiksärk iseenesestmõistetav riideese, naiste omas aga mitte, kuigi sobib see ju võrdselt nii naistele kui ka meestele. 

Marion ja Merit
Marion ja Merit Foto: Ella Hopfeldt

Naiste triiksärgibrändi Ella Hopfeldt loojad Marion Paavel ja Merit Lõokene leidsid ligikaudu poolteist aastat tagasi, et tippkvaliteediga naistesärke pidi lausa tikutulega taga otsima ning võtsid oma südameasjaks triiksärkide loomise just naistele.  

«Triiksärk on tohutult universaalne riideese ja sobib kandmiseks nii erinevates olukordades, et on lausa patt, et naisi kui triiksärgikandjaid siiani justkui alahinnatud on,» selgitavad naised.

Punaste detailidega Palermo. 
Punaste detailidega Palermo. Foto: Ella Hopfeldt

Ella Hopfeldti naiste triiksärgid on kandjasõbralikud ja stiilsed ning toodetud keskkonnateadlikult. 

Kandjasõbralikud selles mõttes, et loomingu keskmes on tegus ja stiiliteadlik naine, kelle soovide ja vajadustega arvestatakse kõikides valikutes ning otsustes. «See naine soovib tunda ennast alati enesekindlalt ja veatult, ta soovib välja näha nagu «miljon dollarit», aga seda hooletu elegantsiga, mitte pingutatult. Ja loomulikult soovib ta kanda maailma parimaid kangaid, mis mitte ainult näevad head välja, vaid on seljas ka imemugavad.»

Valge Veneetsia.
Valge Veneetsia. Foto: Ella Hopfeldt

Stiilsed selles mõttes, et Ella Hopfeldti särkides on joont, nende kehassetöödeldud ja pikad lõiked jätavad elegantse ja šiki mulje ning kaunistavad kandjat. Nagu ka särkide hoolega viimistletud detailid – kraed ja mansetid. 

Keskkonnateadlikult selles mõttes, et kangad tellitakse tootjatelt, kellel on vastavad sertifikaadid. Ja ka otsus müüa särke veebipoes on seotud keskkonnateadlikkusega – nii välditakse ületootmist ja sellest tulenevat raiskamist. 

Helesinine Veneetsia.
Helesinine Veneetsia. Foto: Ella Hopfeldt

Triiksärk on ideaalne ja mugavalt stiilne riideese nii kontoritesse, tänavamoodi kui ka õhtustele üritustele – olenevalt triiksärgi kvaliteedist ja detailidest ning lisanditest, millega seda kantakse, võib selle muuta formaalsest riietusest vaba aja rõivastuseks või hoopiski õhtuselt pidulikuks valikuks. 

Valge Veneetsia seelikuga.
Valge Veneetsia seelikuga. Foto: Ella Hopfeldt

Muidugi ei saa ainult üks riideese, isegi mitte elegantne naiste triiksärk, lahendada igavest riietumisdilemmat, kuid päris paljudes olukordades teeb see valiku lihtsamaks küll: pintsaku või kardiganiga, klassikaliste pükste või teksastega ja hoopiski võluv võib olla rangema triiksärgi ning romantilise pika seeliku kombinatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles