Erik Orgu: see, mida inimesed söövad, teeb lihtsalt kurvaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Orgu
Erik Orgu Foto: Stanislav Moshkov/Õhtuleht

Treener ja toitumisnõustaja Erik Orgu on energiline tervisesaadik, kes sai laiemalt tuntuks saatest «Kaalul on rohkem kui elu». Naisteleht uuris, kas Erik suhtub hukkamõistvalt ülekaalulistesse inimestesse ja astub neile ka tänaval ligi, et neid paremale teele juhatada.

Erik ise ütleb, et ei tegele enam ammu idealistliku maailmaparandamisega, sest lihtsalt ei jaksa. «Eks ma kassasabas seistes paratamatult märkan, mis teiste toidukorvides on. Ja see, mida inimesed söövad… teeb lihtsalt kurvaks,» tõdeb ta. «Tihti minnaksegi lihtsalt kergema vastupanu teed ja ostetakse valmistoitu ning limonaadi. Aga mõelgem korraks kas või sellele, mida keemiakogus meie näonahaga teeb?»

Erikule meenub naljakas juhtum, kui ta nägi kord kommipoest möödudes, kuidas üks tollane kogukas telestaar, keda Erik tundis, rahus suhkrupomme kotti laadis. «Koputasin aknale ja vibutasin etteheitvalt sõrme. Talle tuli nii tige ja imestunud nägu pähe, et ma kiirendasin ruttu sammu,» naerab treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles