Natalia Nazarenko-Kiivikas: rutiiniga võitlemine on paras ettevõtmine!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalia Nazarenko-Kiivikas ja Ott Kiivikas
Natalia Nazarenko-Kiivikas ja Ott Kiivikas Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Natalia Nazarenko-Kiivikas ja Ott Kiivikas on juba kümme aastat abielus olnud ja teavad, et tõusud ja mõõnad käivad normaalse suhte juurde.

«Kui vaatad, et esimene kirg on üle läinud, ja hakkad kahtlema, kas oled ikka õigeid valikuid teinud - see käib asja juurde,» ütles Ott Naistelehes. «Sel tuleb lasta lihtsalt settida, pärast seda lööb suhe taas lõkkele.»

Oti sõnul tuleb rõõmu otsida lihtsatest asjadest ja teise suhtes peab olema tähelepanelik. «Mingil juhul ei tohi unustada sünnipäeva ega pulma-aastapäeva, samuti naistepäeva!»

Natalia on omakorda märganud, et kiires elurütmis ongi rutiiniga raske võidelda. «Abiks on alati, kui käia koos reisimas, seltskonnas, perega jalutamas, kutsuta abikaasa kas kinno või restorani. See kõik aitab lõhkuda seda orav-rattas-töötegemist ja pakub midagi hingele,» selgitas ta ja nentis, et aega vaid neile kahele on nende peres vähevõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles