Naise pihtimus: mis tunne on olla seksita abielus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Huffington Postis kirjutab oma kurvast kogemusest naine, kes kannatas aastaid ebaterves suhtes, kuni otsustas lõpuks lahutada ning leidis oma õnne teise mehe käte vahel.

Kas sinu mees ütleb sulle voodis sageli ära?

Kui jah, siis oskad mulle kaasa tunda. Seksivabas abielus on füüsiliselt ebatervislik olla, rääkimata siis emotsionaalsest koormast, mis sellega kaasneb. Aastaid unarusse jätmine annab enesekindlusele suure hoobi.

Kahjuks on see teema, millest räägitakse harva. Ilmselt on see siiani tabu. Pealegi jääb enamiku naiste jutust mulje, et nende mehed tahavad kogu aeg seksida ja naised ei suuda meeste lõputu seksiisuga sammu pidada.

Mõnel juhul võib see tõsi olla, kuid mitte nii tihti, kui meile üritatakse sisendada.

Seega, kui sul on häbi seepärast, et su abielu on eelnimetatud stereotüübist nii kaugel, et sa isegi ei mäleta, mis tunne see on, kui keegi sind puudutab, siis tea, et sa pole üksi. Laste ja nende nõudmiste kõrvalt on lihtsam probleemist mööda vaadata, kui küsida endalt, mis võiks olla valesti. 

Aga vale on see kahtlemata.

Kui sind on samamoodi hooletusse jäetud, soovitan sul kohe probleemiga tegeleda. Mitte miski ei näita otsesemalt abielu peatset lõppu kui olematu seksuaalelu. 

Mina olin seksita abielus ja hakkasin tundma end koledana. Ma arvasin, et ma olen eemaletõukav. Ma ei ole mingil juhul nümfomaan, vaid tavaline, terve naine normaalse seksuaaliha ja sooviga seda oma partneriga jagada. 

Kuid selle asemel, et oma seksuaalsuse tipus õitseda, ma hoopis närbusin. Minu partner ei ihaldanud mind, ükstapuha, kui kallid olid mu soengud või kui ilusad olid mu rõivad. Suhtes ei oska ma millegi julmema peale tullagi. 

Mõtlesin hiljuti meie Itaalia reisile. Käisime seal mitu aastat enne, kui läksime lahku. Olime selleks ajaks koos olnud umbes 12 aastat. Ühed meie lähedased sõbrad kutsusid meid kruiisile Amalfi rannikule, mis on maailma üks kõige ilusamaid paiku.

Sel reisil me ei seksinud. Ta viis mind teisele poole maakera, et mind igal võimalikul viisil unarusse jätta. Ka emotsionaalselt. Ma ei mäleta, et oleks temaga ühtegi lähedast hetke jaganud. 

Ühel ilusal hommikul sõitsime turismibussiga Pompei varemetesse, aga kui me bussi läksime, kõndis ta minust mööda bussi tagaossa ja jättis mind üksi ette istuma. Vaatasin ringi ja nägin enda ümber vaid paare omavahel jutustamas. Seekordne hooletusse jätmine oli eriti haavav, sest see toimus ühes maailma kõige romantilisemas kohas. 

Kui ma nüüd mõtlen sellele aastatetagusele Itaalia reisile, tuleb mu silme ette Naine Kollases Kleidis. Mul on alles pilt sellest, kuidas seisan Tiberi jõe sillal ja mul on seljas mu lemmikkleit - pehme ja kollane linane kleit. Sel hetkel ma ei andnud endale aru, kui ilus ma olen. Alles nüüd, kui seda pilti vaatan, näen ma oma kaotatud ilu ja häbi ja raiskamist, mida ise lubasin, sest olin armastuse ja seksita abielus. 

Täna võin olla dressipükstes ja ja kanda T-särki, aga ikka tunda end ilusana. Isegi kui ma saan lubada endale selliseid ilusaid riideid, mida kandsin tollel reisil, ei vaja ma neid, et oma mehes iha tekitada. Seksuaalselt tervislikus suhtes tunned end selletagi hinnatult. Tunned end ilusa ja ihaldatuna. See on kingitus, mida saab kinkida vaid su partner. Kui suhtes on olemas lähedus, loksub kõik muu iseenesest paika. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles