Lubadused, mida iga naine võiks sõbrannadele anda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised vajavad oma ellu sõbrannasid, sest keegi ei mõista neid paremini kui teised õrnema soo esindajad.

Female First pani kirja mõned lubadused, mida iga naine võiks sõbrannadele anda.

1. «Luban olla aus.»

Valetamine – ka väikesed valged valed – ei vii su sõprussuhteid kuskile. Vahet pole, mida sõbranna sinult küsib – kas arvamust mõne riietuse või tema armusuhete kohta – ta tahab sinust ausat vastust. Võib-olla teeb tõde haiget, võib-olla ei taha ta tunnistada, et sul on õigus, kuid ometi tasuks olla aus.

2. «Luban sul välja minnes silma peal hoida.»

Naistele meeldib aeg-ajalt sõbrannadega väljas käia, kokteile juua ja tantsida. Aga kui märkad, et su sõbranna on alkoholiga liiale läinud, siis paku talle vett ja veendu, et ta kuskile omapea uitama ei läheks. Naise organism töötleb alkoholi aeglasemalt kui mehe oma, mis tähendab, et alkohol hakkab mõjuma naisele veidike hiljem.

3. «Luban sinuga kuulujutte jagada.»

Naistele meeldib ka klatšida. Naised ütlevad päevas keskmiselt 20 000 sõna, mehed ainult 13  000 – kui tahad sõbrannaga mõnda kuulujuttu jagada, veendu, et tegemist oleks mahlase looga.

4. «Luban sind toetada.»

Vahel räägid mehele midagi, kuid tema ei saa sinust üldse aru. Räägi sama asja oma sõbrannale ja ta mõistab sind poolelt sõnalt ja tekitab sinus tunde, et sa pole üksi. Sõbrannad kuulavad sind ja annavad ka tagasisidet.

5. «Luban sinu jaoks aega leida.»

Kui sõbrannal on sind millegi jaoks vaja, ürita tema jaoks aega leida. Tema teeks sinu heaks sama, seega ürita olla vastutulelik. Vahel polegi lõõgastumise jaoks tarvis spaasse minna, piisab vaid sõbrannaga rääkimisest.

6. «Luban meeles pidada tähtsaid päevi.»

Ära unusta sõbranna sünnipäeva ja kaasa selle tähistamisse ka teisi teie ühiseid sõpru. Sinul võib tema sünnipäev kogemata ununeda, aga võid kindel olla, et temale jääb see hästi meelde, et sa talle õnne ei soovinud – naised mäletavad selliseid asju tunduvalt paremini kui mehed.

7. «Luban hoida sinu saladusi.»

Ära räägi teistele edasi saladusi, mida sõbrannad on sinuga jaganud. Enamik naisi tahavad oma salajasi uudiseid jagada kohe, kui nad on midagi põnevat kuulnud. Paljud räägivad saladuse edasi juba 48 tunni jooksul – ära ole üks neist.

8. «Luban sulle laenata oma riideid ja ehteid.»

Kui sõbrannal on tarvis trendikat kaelakeed või ilusat särki, et välimus näeks täiuslik välja, ära ole kade ja laena talle oma aksessuaare. Tõenäoliselt pole sa ise kõiki oma rõivaid kandnudki, seega anna sõbrannale võimalus neid nautida. Sel viisil hoiab ta raha kokku ja laenab teinekord oma asju sullegi.

9. «Luban olla sõbraks ka su partnerile.»

Ära ole hea sõber vaid oma sõbrannale, vaid ka tema partnerile. Kui sa ei salli sõbranna partnerit, on sul väga keeruline temaga läbi käia.

10. «Luban sinu kõrvale jääda kuni kõrge eani.»

Pärast 50. eluaastat langeb naiste enesekindlus, seega nad vajavad enda kõrvale naissoost liitlasi, kes neid mõistaksid. Samaealised sõbrannad suudavad naerda sinu vigade üle, sind toetada ja koos saate rõõmsamalt edasi minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles