Mida naised meestelt tegelikult tahavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised ja mehed on küll erinevad, kuid naised pole tegelikult sugugi nii müstilised, kui mehed arvavad või väidavad. Kuigi paljud naised eeldavad, et mehed teevad neile luksuslikke kingitusi, tahavad naised reeglina siiski mittemateriaalseid asju.

YourTango pani kirja kümme asja, mida naised tegelikult meestelt tahavad.

  • Austus

Mees peaks oma tegudega näitama, et ta austab naise valikuid, karjääri, huvisid, sõpru, keha ja mõtteid. Mees ei pea nõustuma kõigega, mida naine teeb või ütleb, kuid ta peaks naise arvamust austama. Kohtle naist nii, nagu sa tahad, et tema sind kohtleks: oled aus, heasüdamlik ja kaastundlik.

  • Seks

Jah, naistele meeldib seksida. Aga pea meeles, et magamistoas tuleks naise kehal töödelda vähemalt nelja kohta, mitte ainult ühte. Tee igas «peatuses» väike paus, ära keskendu vaid suurele finišile – naine on selle eest sulle tänulik!

  • Romantika

Kui otsustate õhtu kodus veeta, ei tähenda see veel, et te ei võiks midagi lõbusat teha. Pane küünlad põlema ja vaata, mis võib juhtuma hakata. Kohtle naist kui oma tüdruksõpra, ka pärast seda, kui olete juba aastaid abielus olnud. Pisikesed asjad, mis muutsid tehe suhte alguse niivõrd erutavaks – avalikus kohas amelemine, kohtingud, õrnad puudutused – ei pea lõppema vaid seetõttu, et nüüd tuleb teil ühiseid arveid maksta või laste eest hoolitseda. Kingi naisele ilma põhjuseta lilli.

  • Aeg

Suhtes pole oluline vaid lilled ja vein; vahel näitab armastust ka see, kui mees leiab naise jaoks lihtsalt aega. Näiteks võiks mees aidata naisel kodus midagi teha. Ilmselt käivad nii naine kui mees mõlemad tööl, aga kui mees peaks enne naist koju jõudma, võiks ta panna näiteks pesumasina tööle või hakata õhtusööki valmistama.

  • Õhtusöök

Võib-olla pole mees sugugi hea kokk, aga ainuüksi mõte, et ta võiks naisele süüa teha, avaldab naisele kõvasti muljet. Igal õhtul ei taha ju valmistoitu või enda tehtud rooga süüa, seega on imearmas kui vahel tahab mees ise vaeva näha.

  • Suhtlemine

Naised armastavad kõrvadega. Naine võib teada, et mehel on tema vastu suured tunded, aga vahel tasuks seda siiski välja öelda. Naine näeb ise võib-olla ainult oma iluvigu ja unustab ära, et tal on ilusad suured silmad või kaunid käed. Mees võiks seda väikeste komplimentidega talle meenutada. Samuti võib naist kiita – ütle näiteks, et tema valmistatud toit on maitsev või et sulle meeldib see, kuidas naine lastega tegeleb.

  • Järjekindlus

See ei tähenda, et mees peaks olema igav ja etteaimatav. See tähendab, et naine teab, et ta saab mehelt toetust ja armastust. Järjekindlus pakub naisele turvatunnet.

  • Pühendumine

Mehele ei pea meeldima samad asjad, mis meeldivad naisele, kuid naise tegemiste vastu huvi tundmine avaldab naisele mõju. Kuula, kui naine sulle midagi räägib. Naine ei räägi selleks, et oma häält kuulata, ta räägib selleks, et soovib sinuga sidet luua.

  • Huumor

Mees ei pea kogu aeg naise lõbustamiseks nalja heitma, kuid mees peaks oskama enda üle naerda. Need mehed, kes võtavad end ja elu liiga tõsiselt, muserdavad kõiki, kes neid ümbritsevad.

  • Väljakutsed

Head üllatused motiveerivad naisi tegutsema või oma eesmärke täitma. Uuringud on näidanud, et partnerid, kes on teineteise üle uhked, saavutavad tõenäolisemalt oma eesmärke ja on õnnelikumad kui need, kes ei tunne teineteise tegemiste vastu huvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles