Neli kingiideed eriliseks valentinipäevaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohe-kohe on valentinipäev, mis seekord on sattunud laupäevale. Puhkepäeval on tavapärasest rohkem võimalusi võtta ette midagi romantilist ja meeldejäävat. 

Kui tunned, et häid ideid napib, võid inspiratsiooni saada Genius Beauty soovitustest, kuidas oma kallimat üllatada. Praegu on veel aega, et tühja-tähja ostmise asemel ainulaadsele kingile panustada.

Ürituse piletid

Mõtle, mis su kallimale üle kõige meeldib ja unusta hetkeks enda eelistused. Kas ta tahaks minna mõnele suuremale spordiüritusele, kontserdile või eelistaks ta hoopis kino, teatrit? Valitud üritus ei pea sugugi toimuma samal päeval, oluline on näidata, et mõtled tema peale ja oskad ta huvisid hinnata.

Kohtingukomplekt

Kui te pole ammu koos väljas käinud, siis võib see kallimale palju rõõmu pakkuda. Selleks, et üllatus oleks suurem ja vahvam, võiks olla midagi, mida ta saab kingitusena lahti pakkida. Selleks valmista nii-öelda kohtingukomplekt. 

Säraval ja krõbiseval pakendil on oma võlu, mida ei asenda ükski ümbrik. Ütleme, et otsustasid kinkida oma armsamale piletid. Isegi kui need on kõigest väljaprinditud kinopiletid, on neid tore saada pakitud kujul. Pakki saab pista ka restorani kinkekaardi. Lisa pakki komm, vein või mõlemad ning lisaks muud romantilist, mis vähegi pähe tuleb. 

Spaapäev

Mis oleks veel toredam kui kingitus, mida saate nautida kahekesi? Restoranis käimine ja kontserdikülastus on toredad, aga veelgi erilisem on päev spaas. Paljudes hotellides ja spaades pakutakse valentinipäeva puhul romantikapakette, kuid kingitus ei pea olema nii suur. Kallimat võib rõõmustada ka massaaž või näohooldus, mida ta ise endale lubada ei raatsi.

Kingijaht

Kindlasti tekkis sul juba mõtteid, mida paki sisse pista. Tee see veelgi meeldejäävamaks ja peida kingitus ära. Kui sul on plaanis teha üks suur kingitus, siis varu juurde mitu väikest. Anna talle esimene kingitus kätte ja koos sellega vihje, kus on järgmine. Iga pisike kingitus viib ta lõpukingile lähemale. Väikesed kingid võid asendada lõbusate kirjakestega. Kingijahi saab omapärasemaks muuta vihjetega ühisele teemale, mille seob kokku lõpukink.

Kingituse teeb kallimale kõige erilisemaks see, kui ta näeb, et oled selle läbi mõelnud ja tema nimel pingutanud. Innukas soov üllatada on väga armas ja meeldejääv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles