Galerii: välismaal tuntust kogunud moelooja Ave Tamme kollektsioon Deja Vu's

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 30.jaanuaril jõudis taaskord Lounge Deja Vu külastajateni üritus DiModa, mis sel korral  ootas kõik gurmaane nautima moeshow’d Ave Tamme Couture'ilt kollektsiooniga «Limited Edition»!

DiModa on kord kuus Lounge Deja Vu's toimuv stiilüritustesari, kus iga kuu tuuakse moelavale uuemad ja naiselikumad kollektsioonid kodumaistelt ja välismaistelt moebrändidelt. Sel korral sai laval tutvuda Ave Tamme Couture kollektsiooniga «Limited Edition»

Ave Tamme on Eesti moelooja, kel kogemusi tervelt kümnendi jagu. Viimased aastad on Ave viljelenud oma loomingut ning aktiivset tegevust kaugel Mehhikos. Nüüd saabus  vôimalus ka kodupublikule temanimelist brändi lähemalt tutvustada. DiModal Esitlusele tulnud kollektsioon «LIMITED EDITION» on tooniderikas, hõlmates värvipaleti laialdast diapasooni. Materjaliks on kasutatud kuninglikku siidi zorzeest lendleva shifoonini. Brändi üheks iseloomustavaks märksônaks vôiks nimetada isikupäraseid tikandeid Swarovski kristallide ja pärlitega. Rohkem infot loomingu kohta kodulehel.

Kollektsiooni tõid lavale kaunid modellid ning seda aitasid täiustada Glow Make up ning kaunid soengud Dzamilja Mirzaeva poolt.

Kaunid moetrendid vahelduvad sel nädalal kullapalavikuga, mil Deja Vu's toimub glamuurne Gold pidu ning juba laupäeval jõuab kõigini täiesti uus pidu Pähklipureja, mis toob lavale kaunid balleriinid!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles