2015. aasta kõige stiilsemad juukselõikused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift.
Taylor Swift. Foto: Anthony Behar/Anthony Behar/Sipa USA

Miski ei aita talvemasendusest paremini üle saada kui uus ja trendikas soeng. Vaata, millised soengud on 2015. aastal eriti moekad!

Today.com uuris kolmelt eksperdilt, millised juukselõikused hakkavad sel aastal alles populaarsust koguma.

Pikk ja järguline

Kuulsuste juuksur Ted Gibson, kelle klientide hulka kuuluvad näiteks Lupita Nyong'o ja Ariana Grande, ütles, et pikad ja seksikad juuksed on alati moes. Palu juuksuril oma juuste üldpikkust säilitada, kuid pealmised juuksekihid võiksid olla järku lõigatud. Kui sul pole piisavalt pikad juuksed, eksperimenteeri juuksepikendustega.

Sofia Vergara.
Sofia Vergara. Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

Laineline bob

Kui eelmisel aastal oli trendikas lob ehk veidike pikem bob, siis see soeng tuleks sel aastal unustada. Nüüd on palju moekam kanda lainelist bob'i. Selle soengu on omaks võtnud juba Anne Hathaway ja hiljuti demonstreeris lainelist bob'i ka Emma Stone. Tegemist on noorusliku ja trendika soenguga, mis sobib iga välimuse juurde. Lainelise bob'i pikkus jääb lõuajoone ja õlgade vahele. Pea meeles, et selle soengu teevad eriti kelmikaks ja moodsaks õrnad lained juustes.

Emma Stone.
Emma Stone. Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

1970. aastate stiilis tukk

1970. aastad teevad comeback'i nii rõiva- kui ka soengumoes. Sellele ajale iseloomulik tukk on väga nooruslik ja moekas. Võta eeskuju näiteks Nicole Richie'lt või Olivia Wilde'ilt. Palu juuksuril lõigata omale tukk, mis on seksikas ja pikk, see peaks ulatuma kulmudeni. 

Nicole Richie.
Nicole Richie. Foto: Admedia, Inc/Byron Purvis/AdMedia/Sipa USA

Pikk ja laineline

Näitlejanna Kyra Sedgwick on aastaid olnud soengute poolest eeskujuks neile, kel on loomulikult lokkis või lainelised juuksed. Tema kõige värskem soeng on taaskord naiselik ja lihtne. Palu juuksuril oma juuksed järku lõigata, üldpikkus peaks ulatuma vähemalt õlgadeni, kuid võiks olla veidike pikem.

Kyra Sedgwick.
Kyra Sedgwick. Foto: VALERIE MACON/AFP

Õhemad juukseotsad

Juuksur Vanessa Collington ütles, et talle meeldib väga Kerry Washingtoni soeng. «Juuksed on siledad, pikad ja sirged. Pikkus peaks ulatuma vähemalt rangluuni. Juukseotsad on spetsiaalsete kääride abil lõigatud õhemaks. Selle juukselõikuse jaoks on oluline kasutada juuksesirgendajat,» rääkis ta. 

Kerry Washington.
Kerry Washington. Foto: Shooting Star/Shooting Star/Sipa USA

Lopsakas tukk

Taylor Swift on juba mõnda aega kandnud lühikesi juukseid ja tema soengule on iseloomulikuks muutunud raske, küljele hoidev tukk. Paljude juuksurite hinnangul muutub see trend sel aastal veelgi kuumemaks. Juuste üldpikkus võiks ulatuda õlgadeni ja tukk peaks olema tõeliselt lopsakas.

Taylor Swift.
Taylor Swift. Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

Laiad lokid

Amal Clooney pikk ja läikiv lõvilakk vallutas stiilimaailma kohe, kui naine tuntuks sai. Tema laiad ja langevad lokid jätavad naiseliku ning romantilise mulje. Seda soengut on kerge igal naisel kodus järgi teha. Lase juuksuril oma pealmised juuksed järku lõigata ning seejärel palu teha omale laiad ning kaunid lokid.

Amal Clooney.
Amal Clooney. Foto: Shooting Star/Shooting Star/Sipa USA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles