Kirjuta meile ja võida valentinipäevaks ulakas auhind

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt on paljud meist olnud olukorras, kus uudishimulikud sugulased mõnel suurel sünnipäeval uurivad, kas oled juba leidnud omale kallima või mitte. Kui enamik sugulasi-tuttavaid piirduvad vaid küsimisega, siis leidub ka neid julgeid, kes tahaks sind mõne oma kolleegi või naabrinaise pojaga kohtingule sokutada.

Kas oled kunagi lasknud omale pimekohtingu korraldada? Või oled näiteks internetis tutvunud kellegagi ja läinud temaga pimekohtingule? Kirjuta meile, kas oled pimekohtingul käinud ja kuidas see läks. 

Parimatele kirjadele on auhinnad välja pannud kauplus Ulakas Kaunitar. Ulakas Kaunitar on üks väga vallatu pesupood, mis asub Tallinnas aadressil Pärnu mnt 36. Poest leiavad naised kõike, mida vaja, et tunda end ilusa ja seksikana: pesu, sukki, aksessuaare, stimulaatoreid ja stiilseid mänguasju. Auhindadeks on Ulaka Kaunitari 50-eurone kinkekaart, vallatud pärlstringid ja Ulakas tšekiraamat.

Saada oma kiri aadressile naine@postimees.ee. Kirju ootame kuni 10. veebruarini. Ära unusta lisamast kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Copy
Tagasi üles