Mida su lemmikvein sinu kohta paljastab?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised armastavad lõõgastuda ja sõbrannadega lõbusalt aega veeta veiniklaasi juures. Need, kes on veine rohkem proovinud ja veiniga sõbraks saanud, on välja kujunenud omad lemmikud. Veinil võib olla mitu erinevat tooni ja maitset – see on sama unikaalne kui naine.

Naised on müstilised, keerulised ja kirglikud olendid ning seetõttu oleme väärt veini, mis sobiks meie keeruka iseloomuga kokku. See, millist veini naine eelistab, ütleb tema kohta nii mõndagi. Elite Daily pani kirja, mida su lemmikvein võib sinu kohta paljastada.

  • Cabernet Sauvignon

Klaasike punast veini sobib sama ideaalselt mahlase lihatüki kõrvale nagu sina tugeva ja jõulise mehe kõrvale. Oled alati kindlameelne ja otsekohene, sulle meeldib asju arutada ja tahad, et su häält oleks alati kuulda. Naudid klassikuid ja sulle pakuvad huvi vanaaegsed asjad. Just nagu Cameron Diaz, muutud sinagi aja jooksul vaid paremaks.

  • Merlot

Merlot kohta öeldakse sageli, et seda on lihtne juua ja sarnaselt võib iseloomustada ka sind, kuna sinuga on lihtne suhelda. Pole vahet, kas oled suures seltskonnas või veedad kellegagi kahekesi aega, sina oled alati hea vestluspartner. Oled aktiivne ja alati kõigeks valmis. Kohandud hästi erinevate olukordadega. Oled ühtlasi ka väga sensuaalne ja kirglik.

  • Pinot Noir

Meenutad oma olemuselt Lumivalgekest – oled värske, elegantne ja graatsiline. Eelistad suurlinnade asemel aega veeta väikestes kohtades, kuid samas tahad alati olla mere ääres. Oled ainulaadne ja sinu kallimatel võib sinuga mõnikord keeruline olla, kuna sa tahad alati oma tahtmist saada.

  • Shiraz

Oled iga peo hing. Laudadel tantsimine ja juuste loopimine ei valmista sinu jaoks probleeme. Oled vaba hing. Proovid asju alati ilma tagajärgedele mõtlemata ja võtad rõõmuga vastu kõik, mida elu sulle pakub. Sulle meeldib reisida ja sa tahad kogu maailma näha. Sobid hästi kokku igasuguste erinevate inimestega.

Foto: SCANPIX
  • Riesling

Oled armsamatest armsam. Kuigi oled alati siiras, ei suuda inimesed alati näha sinu tõelist, ilusat olemust. Oskad hästi nõu anda ja oled esimene, kellele sõbrad mõne mure tõttu helistavad. Sulle meeldib sõpru kuulata ja toetada. Vahel tunned, et teised ei oska sind hinnata, kuna sul on maailmale tõesti niivõrd palju pakkuda.

  • Sauvignon Blanc

Oled üsna usin, kuid samas keeruline inimene. Kontsad pole sinu jaoks kunagi piisavalt kõrged ja su graafik pole kunagi piisavalt täis. Oled klassikaline alfaemane, kellel on elu rangelt kontrolli all ja kes saab kõigega hästi hakkama. Sulle meeldib tähelepanu ja oled väga sensuaalne naine.

  • Pinot Grigio

Oled väga kultuurne naine, kes hindab vaid parimaid maitseid. Oled väga spirituaalne ja suudad end ümbritseva maailmaga hästi kohaneda. Sinuga on lihtne suhelda ja sa oled lootusetu romantik. Kui armud, siis täielikult. Usud oma südames, et kõik inimesed on head.

  • Malbec

Naudid lugemist ja paned detaile hästi tähele. Sulle meeldivad klassikud nagu Hemingway, Steinbeck ja Borges. Oled sügav ja hingeline. Eelistad paari lähedase sõbra seltskonda suurele rahvamassile. Sul on maailmast oma arvamus ja sulle meeldib pikalt erinevatel teemadel filosofeerida.

  • Rosé

Oled väga naiselik naine. Meestele avaldavad sinu naiselik võlu ja stiil muljet. Oled optimistlik ja tore, mistõttu kutsutakse sind paljudele üritustele. Sinuga on lihtne suhelda ja sa oled meeldiv kaaslane. Tõmbad sageli ligi heal majanduslikul järjel olevaid mehi. Soojal ajal armastad kanda rihmikuid, suvekleite ja su lemmikvärviks on roosa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles