Galerii: Mosaic ilmestab sügist soojade tviid- ja ruudukangastega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavune sügismood on inspireeritud maailma moepealinnadest. Mosaic ilmestab sügist näiteks soojade tviid- ja ruudukangastega.

MOSAIC

Mosaic ilmestab sügist soojade tviid- ja ruudukangaste ning palmikutega, mida täiendavad võluvad 50ndad ja boheemlaslikud 70ndad.

Värvigamma on tumedalt monokroomne, mida võiks vahelduseks turgutada elektrisiniste ja sinepikollaste aktsentidega.

 
Hooaja lemmikud on särkpluuskleit ja pliiatsseelik, läikivad pinnad ja urbanistlikud graafilised mustrid ning kitsalõikeline vestiga pükskostüüm, mis mõjub eriti efektselt ilma pluusita kandes.

Püksimoe pärliteks on šikid kitsa siluetiga põlvpüksid ning 7/8 pikkusega viigipüksid. Selleks, et minimalismi võlu mõjule pääseks, võiks eelistada aksessuaaridena selge struktuuriga kotti, madalaid nööridega „meestekingi“ ja lihtsaid metallkette.

 

50ndate stiilis bukleekostüümid ning naiselikud satiinpluusid ülistavad saledat taljet ja ümarat puusajoont. Boheemlaslike 70ndate ja militaarstiili kohtumise tulemuseks on kihiliselt kantav mini- ja maksipikkus, tugevalt vöötatud keskkoht, kaherealised jakid ja mantlid ning lehvivalt laia säärega püksid.

Et sügisel peab mood pakkuma ka kaitset külma eest, siis soovitab Mosaic varuda endale kappi trendika vööga seotava hõlmikkardigani, pika kootud trench-mantli, keep-pontšo või sootuks avara boyfriendi-sviitri.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles